Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Relația dintre Mbappe și Neymar, pe un butoi de pulbere, de când francezul a fost desemnat "președinte" la PSG

Irina Aldea

Publicat 21/08/2022 la 12:07 GMT+3

Fostul fotbalist francez, Jerome Rothen, a analizat cu atenție ce se întâmplă la PSG de când Kylian Mbappe a acceptat să-și prelungească înțelegerea pe Parc des Princes, totul în legătură cu Neymar și clubul parizian.

Neymar & Mbappe

Credit imagine: Getty Images

În emisiunea pe care o găzduiește, fostul mijlocaș francez Jerome Rothen a încercat să dezlege misterul dintre Kylian Mbappe și Neymar. Potrivit acestuia, atacantul internațional francez de 23 de ani nu a cerut conducerii clubului ca brazilianul să plece de la echipă. Problema, potrivit fostului mijlocaș de la PSG, ar veni de la promisiunile făcute de club jucătorului francez în momentul în care s-a negociat prelungirea contractului.
"Există o problemă în cadrul clubului cu privire la tot ceea ce i-a fost vândut lui Kylian pentru a rămâne la PSG. Sunt lucruri care nu se vor întâmpla. Este o problemă de ierarhie (...) În opinia mea, [Kylian Mbappé] nu are o problemă cu Neymar, pentru că în niciun caz nu i-a cerut lui Neymar să plece de la club. Este vorba de clubul care i-a vândut un proiect în care el se află în fruntea acestui proiect și în care Neymar nu prea există", a spus Rothen.
CITEȘTE ȘI:

PSG, promisiuni de neîndeplinit pentru Mbappe?

Rothen, campion cu PSG în 2007/08, spune că acest proiect nu poate fi acceptat de Neymar în forma în care se află el acum, pentru că brazilianul ar cădea în mod clar în plan secund, iar dezechilibrul s-ar instala în cadrul clubului: "Cum a acceptat Neymar acest lucru, cum îl digeră? Se pare că îi este greu să aprobe, să accepte faptul că Mbappe este în fruntea proiectului și că el este în spate. Asta este o problemă reală".
În ciuda managementului intern anunțat de Christophe Galtier, acest "epifenomen", așa cum îl numește el, nu va fi rezolvat într-o clipă, subliniază Jerome Rothen: "Dacă există probleme de orgoliu, și pot spune că aceasta este realitatea, va fi dificil de gestionat pentru personal, nu numai pentru Christophe Galtier, ci și pentru Luis Campos, Antero Henrique, președintele, clubul, emirul, partizanii. Va fi complicat, la primul decalaj, la prima piedică vor fi probleme între cei doi", a mai spus Rothen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo