Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, săgeți spre Mbappe, după decizia de a pleca gratis de la PSG! "Egoul lui a tulburat atmosfera"

Bianca Dumitru

Actualizat 19/02/2024 la 17:24 GMT+2

"Telenovela Mbappe" este din ce în ce mai aproape de final, după ce fotbalistul i-a anunțat pe cei de la PSG că nu va mai continua pe Parc des Princes începând cu sezonul viitor. O pagină din Brazilia dedicată fotbalului a publicat recent o poveste a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la campioana Franței, iar Neymar a reacționat imediat.

Angeblich alles andere als gute Freunde: Neymar (l.) und Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe va pleca în această vară de la PSG, din postura de jucător liber de contract, starul din Hexagon anunțând oficial clubul de pe Parc des Princes, săptămâna trecută, cu privire la decizia sa.
Astăzi presa din Spania a scris că fotbalistul ar fi semnat deja un contract cu Real Madrid, înțelegându-se cu Florentino Perez, astfel că în proporție de 99,9% el va fi, din vară, noul jucător al lui Ancelotti.
Situația în care a ajuns PSG, care îl va pierde gratis pe cel mai valoros jucător al echipei, în ciuda faptului că acesta îi promisese lui Nasser Al-Khelaifi că acest lucru nu se va întâmpla, a fost analizată de brazilieni.
Cei de la pagina Jogada Ensaiada au publicat recent mai multe imagini în care au prezentat povestea celor de la PSG în ultimii ani. Postarea a ajuns în presa din toată lumea după ce Neymar a fost unul dintre zecile de mii de oameni care au apreciat-o, dând de înțeles că este de acord cu ideea de la care aceasta a plecat: "Nici un jucător nu trebuie să fie superior unei echipe".
Citește și:

Mbappe pleacă gratis de la PSG în vară

"PSG, un exemplu de management în fotbal. Au știut să-i adune pe cei mai buni jucători din lume și să aibă cel mai bun lot de pe planetă. Când echipa a început să performeze bine, egoul unui 'anumit francez' a început să tulbure atmosfera.
Mbappe a început să se simtă exclus, majoritatea celor din echipă vorbea spaniolă și el a amenințat că va părăsi echipa. Pentru a nu-l pierde pe prețiosul Mbappe, PSG a început să-i vândă pe cei care nu erau de acord cu gândirea lui și a adus jucătorii francezi pe care și-i dorea.
După ce a făcut tot posibilul pentru ca totul să meargă așa cum și-a dorit el, Mbappe i-a informat pe cei de la PSG că va părăsi GRATIS clubul la sfârșitul sezonului. Și până la urmă, asta a rămas PSG", au notat brazilienii, atașând la final o fotografie a unei echipe de start a parizienilor din care Mbappe lipsește.
Like-ul lui Neymar a fost analizat de jurnaliștii de la AS.com, care au notat faptul că reacția brazilianului dă de înțeles că relația dintre Mbappe și PSG nu s-a încheiat deloc bine.
Fotbalistul nu a reușit să-și atingă principalul obiectiv la Paris, acela de a câștiga trofeul Champions League, iar clubul nu va avea nicio satisfacție din punct de vedere financiar, după ce îl va pierde gratis pe atacantul transferat pentru 180 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo