Potrivit Gazeta Sporturilor, atacanții Mario Rondon (34 de ani), Valentin Costache (22 de ani) și Gabriel Debeljuh (24 de ani) au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Antrenorul Edi Iordănescu resimte și el simptome specifice. Vinerea viitoare, de la ora 20:30, clujenii primesc vizita celor de la FCSB, în derby-ul care poate decide cum va arăta play-off-ul.
În plus, antrenorul campioanei, Edi Iordănescu, a fost eliminat sâmbătă seara, la Arad, în finalul partidei UTA - CFR 0-1, când l-a jignit pe asistentul care nu văzuse un corner în favoarea echipei sale, iar centralul Cojocaru i-a acordat direct cartonaș rosu. Tehnicianul nu va putea sta pe bancă la următoarele două partide.

Lovitură pentru naționala de tineret a României! Valentin Costache, OUT

Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
IERI LA 21:10
Campioana României nu este singura care suferă din pricina ultimelor infectări cu COVID-19 raportate la CFR Cluj. Naționala de tineret, condusă de Adrian Mutu, va pierde de asemenea un jucător foarte important. Este vorba despre Valentin Costache. Atacantul va rata faza grupelor de la Campionatului European de tineret. Costache a marcat golul calificării în meciul cu Danemarca şi era unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei de tineret.
Tricolorii lui Adrian Mutu fac parte din Grupa A la Euro 2021, alături de Germania, Olanda și Ungaria. Naționala de tineret va juca primul meci pe 24 martie, împotriva Olandei.
Fotbal
FCSB a câștigat cu rezervele la Botoșani, dar e out din Cupa României! Tabloul sferturilor de finală
06/12/2022 LA 14:45
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu 2-0 în partida cu Chindia! Kolinger și Manea au marcat pentru campioană
04/12/2022 LA 15:29