Mundo Deportivo a anunțat în această seară faptul că Luis Suarez a fost testat pozitiv cu coronavirus. Atacantul uruguayan a aflat că are coronavirus înaintea confruntării din preliminariile Cupei Mondiale din America de Sud cu Brazilia. Fostbalistul în vârstă de 33 de ani urma să-și întâlnească fosta echipă, pe Barcelona, în acest weekend, în cadrul unui super duel din La Liga, Atletico Madrid – Barcelona, meci programat sâmbătă pe Wanda Metropolitano.
În orice caz, Suarez declara în urmă cu câteva zile că este nerbădător să încerce să câștige titlul în Spania cu Atletico Madrid: "Campionatul este foarte strâns. Cine va face cele mai puține greșeli în startul competiției poate avea câștig de cauză la final. La Barcelona am învățat că începutul unei stagiuni este crucial. Dacă începi sezonul ezitant și pierzi foarte multe puncte, va fi foarte dificil să ții pasul cu cei din fruntea clasamentului. Dacă vrem să câștigăm campionatul, trebuie să fim puternici și convingători încă de la început", a declarat Suarez pentru Marca.

SUAREZ, CONVINS CĂ BARCELONA SE VA REDRESA

Ligue 1
Leo Messi a găsit înlocuitorul perfect pentru Mbappe la PSG! Al-Khelaifi nici n-a vrut să audă
25/12/2021 LA 07:10
Vârful uruguayan a adăugat că fosta sa formația va depăși cu siguranță această perioadă complicată: "Barcelona trece printr-un moment dificil, dar știm că se vor lupta la titlu până în ultima etapă. Dacă vom crede în continuare în forțele noastre și vom menține această formă bună, avem toate șansele să câștigăm campionatul", a remarcat Suarez.
Suarez a marcat 5 goluri pentru Atletico de la transferul său din luna septembrie. Celălat atacant din echipa lui Simeone, Joao Felix, a punctat și el tot în 5 rânduri.
Liga
Suarez nu uită & nu iartă! Atac la adresa lui Koeman după câştigarea titlului: "N-are personalitate"
25/05/2021 LA 11:33
Liga
Omul care a adus titlul la Atletico Madrid știe unde va juca sezonul viitor! Decizia lui Luis Suarez
24/05/2021 LA 05:36