Barcelona și Napoli au intrat pe teren, în disputa de aseară, câștigată de catalani cu 4-2, cu un banner pe care scria "opriți războiul". Ambele formații au ales să ridice acest mesaj pentru a-și arăta opoziția față de invazia Rusiei în Ucraina. Nu a fost un caz izolat, întreaga lume a fotbalului este alături de greu încercații ucraineni.
Mijlocașul lui Atalanta, Ruslan Malinovskyi, a a avut pe sub tricoul de joc un altul, cu mesajul "Fără război în Ucraina". După ce a marcat primul său gol în victoria cu 3-0 împotriva lui Olympiacos (5-1 la general), ucraineanul și-a făcut cunocscut apelul la pace.
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 6 ORE
Suporterii lui Dinamo Zagreb au ridicat un banner pe care scria "Sprijin pentru poporul Ucrainei", în timpul meciului lor din Europa League împotriva Sevillei.
Fanii lui Bodo/Glimt au ridicat steaguri ucrainene în timpul victoriei din Europa Conference League, împotriva lui Celtic.
CITEȘTE ȘI:
RĂZVAN LUCESCU ȘI MITRIȚĂ, ÎN OPTIMILE CONFERENCE LEAGUE! PAOK, SUCCES LA PENALTY-URI CU MITDJYLLAND

Mykolenko, mesaj puternic: "Ajutați-mi patria"

Fundașul lui Everton, Vitalii Mykolenko, a făcut un apel disperat pe contul său de Instagram. "Cer lumii întregi să-mi ajute patria", Ucraina fiind în acest moment fără mult sprijin concret în fața Rusiei.
Federaţiile de fotbal din Polonia, Suedia şi Cehia au cerut joi, într-un comunicat comun, mutarea meciurilor de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială 2022 prevăzute la sfârşitul lui martie în Rusia şi implicând naţionalele lor, în faţa "escaladării militare" ruse în Ucraina.
Se așteaptă ca UEFA să mute finala Ligii Campionilor departe de Sankt Petersburg când Comitetul Executiv se va reuni vineri. Cea mai probabilă destinație pentru ultimul act din UCL este Londra. "În urma evoluției situației dintre Rusia și Ucraina în ultimele 24 de ore, președintele UEFA a decis să convoace o ședință extraordinară a Comitetului Executiv pentru vineri, 25 februarie, la ora 10:00 CET, pentru a evalua situația și a lua toate deciziile necesare", a anunțat forul continental.
Premierul britanic Boris Johnson a spus că Rusia nu ar trebui să aibă "vreo șansă să organizeze meciuri de fotbal", în timp ce unele echipe au militat chiar pentru excluderea formațiilor din Rusia din UEFA Europa League și UEFA Conference League.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
16/05/2022 LA 11:31