Marius Șumudică a fost ținta unor insulte rasiste în Turcia. Totul a pornit de la faptul că antrenorul român a declarat în ultimele zile că se simte insultat de conducerea lui Gaziantep după negocierile pentru prelungirea contractului. Românul se află pe podium în Super Lig, o performanță extraordinară, și le-a cerut șefilor lui Gaziantep să reconsidere contractul pe care-l are la club.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

În schimb, aceștia i-au cerut să renunțe la o parte din salariu, pe fondul pandemiei de coronavirus. Acuzele lui Șumudică la conducerea clubului turc l-au înfuriat pe Erman Toroglu, un fost fotbalist și arbitru turc, în acest moment analist la postul TV "A Spor". Acesta este de părere că Șumudică are pretenții exagerate și că se crede mai bun decât Fatih Terim dacă cere mulți bani. Afirmația acestuia în cadrul emisiunii transmise în direct a fost una radicală și jignitoare la adresa tehnicianului român, dezvăluie presa turcă.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20

Marius Șumudică, ținta unui scandal rasist în Turcia

Pe fondul neînțelegerilor financiare dintre Șumudică și conducerea lui Gaziantep, Toroglu a spus, conform Megahaber27: "Acel antrenor e un circar. Nu am văzut de mult un așa actor. Nu am mai văzut așa ceva. Unde se crede? Se comportă ca un țigan, un țigan!". Ender Bilgin, moderatorul emisiunii, a intervenit imediat, realizând cât de grave sunt afirmațiile colegului de platou.
"Vă rog, nu puteți spune asta". Gazda emisiunii nu a reușit însă să își calmeze invitatul, care a continuat cu insultele: "Ce să nu spun, fraților? Cum să îi spun, cerșetor?". După o pauză publicitară, lucrurile s-au mai calmat, Toroglu recunoscându-și greșeala: "Le cer scuze rromilor. Trebuie să știe că eu chiar îi iubesc foarte mult". Scuzele, potrivit presei din Turcia, au venit prea târziu, asta pentru că televiziunea respectivă va primi amenzi usturătoare pentru acest derapaj.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50