Mircea Lucescu a profitat de pauza internațională pentru a-și petrece câteva zile la București iar la sosire, pe aeroport, a vorbit despre meciurile României din preliminariile Mondialului 2022.

Mircea Lucescu, încurajări pentru tricolori

Cupa Mondială FIFA
Ce sumă amețitoare trebuie să dea fanii Angliei pentru biletul de la meciul cu Franța, din sferturi
ACUM 41 MINUTE
"Pentru naționala României sunt meciuri foarte grele, importante. Sper ca băieții să înțeleagă ce se așteaptă de la ei și sper să facă și rezultate. E foarte greu (n.r.- fără Mirel Rădoi pe bancă), e ca o orchestră fără dirijor, eu știu ce înseamnă să nu fii lângă echipă și să nu poți să dai indicațiile necesare.
Va fi foarte, foarte greu. Nu știu cine îl înlocuiește, nu știu ce soluții vor găsi în toată chestia asta. E vorba de fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie angajată în acest obiectiv important. O calificare la un turneu final înseamnă foarte mult și pentru jucători, și pentru antrenor, pentru toată lumea.
Poate vă aduceți aminte de un rezultat, 5-1, pe Giulești, împotriva Germaniei și era Germania foarte mare. În fotbal, totul este posibil. Toate țările sunt bine pregătite, în momentul de față nu cunosc nici potențialul adversarelor, nici pe cel al echipei noastre", a declarat Lucescu, conform DigiSport.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, susținut în continuare de colegi: "A făcut asta și după ce a aflat că nu va fi titular"
ACUM 44 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Arbitrul de la Olanda - Argentina i-a dat lui Messi "cel mai nemeritat cartonaș galben din istorie"
ACUM O ORĂ