Lionel Messi s-a înțeles cu PSG, astăzi ajungând în Franța unde a făcut deja vizita medicală. Miercuri, de la ora 12:00, argentinianul este așteptat să participe la conferința de presă organizată de club, în care va vorbi despre planurile sale de viitor.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Messi a acceptat un contract pe două sezoane cu vicecampioana Franței, cu opțiune de prelungire până în iunie 2024. Fotbalistul va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe sezon, plus bonusuri.

Condițiile impuse de Messi la PSG

Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Conform presei din Argentina, fostul decar al Barcelonei a pus câteva condiții înainte de a semna. Cei de la TyC Sports au scris că două dintre clauzele existente în contractul lui Messi sunt legate de echipa Argentinei. Fotbalistul le-ar fi cerut șefilor ca partidele naționalei să aibă prioritate, indiferent că este vorba despre meciuri oficiale sau amicale. În plus, Lionel Messi ar fi solicitat ca echipa medicală din staff-ul Argentinei să aibă acces la facilitățile clubului PSG.
Pentru naționala care a cucerit în această vară Copa America urmează în septembrie două partide din calificările la Campionatul Mondial din 2022, cu Venezuela și Bolivia.
Toate detaliile privind transferul lui Messi la PSG sunt aici.

Program Premier League, etapa 1, 2021/2022

Credit imagine: Eurosport

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17