Lionel Messi s-a înțeles cu PSG, astăzi ajungând în Franța unde a făcut deja vizita medicală. Miercuri, de la ora 12:00, argentinianul este așteptat să participe la conferința de presă organizată de club, în care va vorbi despre planurile sale de viitor.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Messi a acceptat un contract pe două sezoane cu vicecampioana Franței, cu opțiune de prelungire până în iunie 2024. Fotbalistul va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe sezon, plus bonusuri.

Condițiile impuse de Messi la PSG

Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 10 ORE
Conform presei din Argentina, fostul decar al Barcelonei a pus câteva condiții înainte de a semna. Cei de la TyC Sports au scris că două dintre clauzele existente în contractul lui Messi sunt legate de echipa Argentinei. Fotbalistul le-ar fi cerut șefilor ca partidele naționalei să aibă prioritate, indiferent că este vorba despre meciuri oficiale sau amicale. În plus, Lionel Messi ar fi solicitat ca echipa medicală din staff-ul Argentinei să aibă acces la facilitățile clubului PSG.
Pentru naționala care a cucerit în această vară Copa America urmează în septembrie două partide din calificările la Campionatul Mondial din 2022, cu Venezuela și Bolivia.
Toate detaliile privind transferul lui Messi la PSG sunt aici.

Program Premier League, etapa 1, 2021/2022

Credit imagine: Eurosport

Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
ACUM 11 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 16 ORE