Căpitanul Barcelonei a criticat pe Instagram instituția de presă argentiniană TNT Sports. El a scris ”Minciuna nr. 1” pe o fotografie cu știrea conform căreia ar urma să meargă la Inter și ”Minciuna nr. 2” pe știrea care preciza că el i-ar fi plătit cauțiunea lui Ronaldinho.
Messi a adăugat: ”Ceea ce au spus tot ei despre Newell’s [Old Boys] acum câteva săptămâni este tot fals. Bine că nu îi mai crede nimeni!”.
Patronul celor de la Inter a alimentat și el zvonurile conform cărora Messi ar putea ajunge pe San Siro. El a declarat: ”Messi la Inter e doar un vis? Nicidecum! Clubul va face totul ca asta să se întâmple cât mai curând! Este aproape de finalul contractului și asta ar putea să ne ajute. Vom vedea multe transferuri interesante în vară. Situația economică va influența mult piața transferurilor”.
Ligue 1
PSG pregătește o lovitură de proporții! Al Khelaifi a confirmat interesul pentru un star din Anglia
ACUM 23 MINUTE
Moratti și-a adus aminte cum a reușit să-l aducă pe brazilianul Ronaldo de la Barcelona: ”A fost o ceartă acolo. Era ceva asemănător cu ce trăiește Messi acum la Barcelona. De aceea spun că avem o șansă mare să-l vedem pe argentinian în tricoul Interului în viitorul apropiat. Din punct de vedere finaciar, actualul patronat este capabil să facă orice pentru a-l aduce pe Messi!”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Tite cere respect pentru istoria și cultura Braziliei: "Dacă mi se va cere să dansez, voi dansa"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Șeful comitetului de organizare al Cupei Mondiale, discurs inexplicabil despre moartea unui muncitor
ACUM O ORĂ