Lumea fotbalului a fost zguduită acum două seri, atunci când FC Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua la clubul catalan. Imediat după anunț, toate ziarele de sport din lume au venit cu speculații legate de viitoarea destinație a argentinianului. După ce Pep Guardiola a spus că Messi nu se află în planurile echipei sale, toate semnele arată că fostul căpitan de la Barcelona va ajunge la PSG, totul fiind doar o chestiune de timp până când argentinianul va fi prezentat de clubul din capitala Franței.

Messi, conferință de presă pe Camp Nou în legătură cu plecarea sa de la Barcelona

FC Barcelona a anunțat astăzi că Messi va vorbi într-o conferință de presă care va avea loc mâine de la ora 13, pe Camp Nou. Este de așteptat ca argentinianul să facă lumină în cazul plecării sale de la Barcelona, ținând cont că acesta nu obișnuiește să vorbească în public foarte des.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 8 MINUTE
Deși lucrurile păreau sigure în privința semnării unui nou contract, totul a luat o întorsătură ciudată din cauza situației financiare delicate prin care trece Barcelona. În ciuda faptului că Messi fusese de acord să i se micșoreze salariul față de precedentul contract, Barcelona a ieșit cu un comunicat în care anunța că reglementările financiare impuse de La Liga au făcut ca o înțelegere între cele două părți să fie imposibilă.

CONTRACT DE 40 DE MILIOANE DE EURO PE AN PENTRU MESSI LA PSG

Mohammed bin Hamas, fratele emirului Qatarului, a anunțat pe pagina sa de Twitter că transferul lui Messi este rezolvat, iar anunțul oficial al clubului se va face în curând: "Negocierile au fost oficial încheiate. Anunțul, în curând", a scris pe Twitter șeicul din Qatar.
Potrivit L’Equipe, Messi s-a înțeles deja cu vicecampioana Franței. Argentinianul în vârstă de 34 de ani va semna un contract pe doi ani cu gruparea din Paris, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an. De asemenea, Messi va câștiga 40 de milioane de euro pe sezon la noua sa echipă.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 29 MINUTE
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM O ORĂ