Mirel Rădoi nu a reușit să ducă naționala României nici măcar la barajul pentru Mondialul din Qatar și a decis să plece, contractul său fiind la final. Oficialii FRF au încercat să-l convingă pe Rădoi să continue, dar acesta a refuzat, astfel că își va continua cariera managerială la o echipă de club.
Cu excepția performanțelor obținute cu naționala de tineret (semifinale la EURO 2019), Rădoi nu se poate lăuda cu un CV bogat, dar este totuși la mare căutare. Deoarece și-a petrecut o mare parte a carierei de jucător în lumea arabă, Rădoi este foarte respectat în acea zonă și a primit deja o ofertă de antrena acolo.
Al Nassr Riad este clubul care îl dorește insistent pe Rădoi. Presa din Golf anunță că gruparea din Arabia Saudită a demarat deja discuțiile cu Rădoi, după ce s-a despărțit de portughezul Pedro Emanuel, ca urmare a rezultatelor slabe din ultima vreme.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 7 ORE
Citește și:

Mirel Rădoi, pe lista celor de la Al Nassr

Elbaladtv.net îl prezintă pe Rădoi ca o legendă a lui Al Hilal, marea rivală a celor de la Al Nassr. Rădoi a jucat 2 ani și jumătate la Al Hilal câștigând de două ori titlul în Arabia Saudită, dar și o Cupă a Prințului.
După 10 meciuri disputate în acest sezon, Al Nassr este pe un dezamăgitor loc 9 în campionatul Arabiei Saudite, la 10 puncte distanță de liderul FC Damac, dar cu două meciuri mai puțin disputate. Pretențiile sunt mult mai mari la formația din capitala Arabiei Saudite
Dacă ar ajunge la Al Nassr, Mirel Rădoi s-ar duela cu cel pe care l-a înlocuit la echipa națională a României, Cosmin Contra, care o pregătește în prezent pe Al Ittihad, echipă aflată pe locul secund în clasament.
Ilie Balaci (1996-1997) și Mircea Rednic (2004) sunt ceilalți antrenori români care au stat pe banca celor de la Al Nassr, club care are 9 titluri în palmares, fiind al 2-lea cel mai titrat din acest punct de vedere, după Al Hilal (17 titluri).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 8 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 10 ORE