Beckham a declarat recent că și-ar dori să aibă în echipă jucători de talia lui Ronaldo și Messi, care să-i ajute atât la nivelul jocului, cât și al imaginii. Cu toate acestea, atacantul lui Juventus a dezvăluit că nu se gândește la despărțirea de campioana Italiei, deși multe cluburi și-ar dori să-l aibă pe superstarul de 35 de ani, de 5 ori câștigător al Balonului de Aur.

Într-un interviu oferit pentru Sky Sports, Cristiano a recunoscut că își dorește să aibă continuitate la Juventus, unde înscrie pe bandă rulantă.

MLS
David Beckham și-a pus antrenor la Inter Miami un fost coechipier de la Manchester United
18/01/2021 LA 13:44

"Mă simt foarte bine la Juventus, la cel mai bun club din Italia. Joc alături de cei mai buni jucători din Serie A și mă bucur că pot câștiga trofee aici. Am reușit asta anul trecut și sper să continuăm la fel și în acest sezon. La fel de bine mă simt și pe plan individual, aici la Torino. Am venit la Juve ca să înscriu cât mai multe goluri și asta voi face în continuare.", a spus Ronaldo.

Cristiano Ronaldo are contract cu Juventus până în 2022, dar o prelungire a înțelegerii nu este exclusă. Portughezul a bifat meciul cu numărul 1000 din cariera sa și pare că va mai juca mult timp de acum înainte la cel mai înalt nivel.

https://i.eurosport.com/2020/02/29/2786447.jpg

Beckham se pregătește de debutul echipei sale în MLS

Inter Miami se pregătește de debutul în campionatul Statelor Unite, luni noapte (ora 00:30), pe terenul celor de la Los Angeles FC. Înaintea duelului de pe Coasta de Vest, David Beckham a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție. În același timp, fostul internațional englez a vorbit despre volumul uriaș de muncă pe care l-a pus în acest proiect, în ultimii 2 ani:

"Credem cu adevărat în lotul pe care îl avem, suntem fericiți cu jucătorii pe care îi avem, însă am discutat și despre posibilitatea de a aduce nume mari din Europa și dacă va exista, o vom face. Orice echipă din lume și-i dorește pe Messi și Ronaldo. Suntem norocoși să avem un grup în conducerea clubului care împărtășește viziunea și vrea să aibă succes.

Trebuie să admit că au fost momente în care m-am îndoit că acest proiect se va realiza. Dar nu a fost niciun moment în care să vreau să-l abandonez chiar dacă au existat clipe când totul părea în zadar. Fără îndoială, e cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată. A fost o reală provocare, însă am știut că voi reuși. Am lucrat din greu, mai ales în ultimii 2 ani să creăm ceva special, iar acest weekend va fi recompensa mea.", a declarat Beckham.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

MLS
Alexandru Mitriță, "dublă" de senzație în poarta echipei lui Beckham! A fost desemnat omul meciului
04/10/2020 LA 07:41
MLS
"E 3 dimineața, dar nu îmi pasă!" Cum a apărut Beckham după victoria istorică a lui Inter Miami
23/08/2020 LA 11:56