Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, inclus în echipa ideală a primei săptămâni din MLS, alături de alte nume cunoscute

Nicu Savin

Publicat 27/02/2024 la 12:14 GMT+2

Lionel Messi a arătat o mare poftă de joc în primele două meciuri ale sezonului din MLS, iar argentinianul a fost inclus în echipa ideală a săptămânii, alături de alte nume cunoscute care au jucat în Europa.

Lionel Messi en el duelo Inter Miami-Real Salt Lake de la MLS.

Credit imagine: Getty Images

Superstarul argentinian Lionel Messi, atacantul lui Inter Miami, a fost inclus, luni, în echipa ideală a primei săptămâni a sezonului din Major League Soccer (MLS), după ce şi-a condus coechipierii la victoria cu 2-0 în faţa lui Real Salt Lake în partida de deschidere a sezonului şi a marcat, în timpul adiţional, golul egalizator al formaţiei în meciul cu Los Angeles Galaxy (1-1), de duminică, informează EFE.
Messi, care şi-a început miercurea trecută primul său sezon complet în campionatul american, a avut două acţiuni decisive în meciul câştigat cu Real Salt Lake, iar duminică a înscris golul egalizator al lui Inter Miami (min. 90+2) cu LA Galaxy.

Lionel Messi, inclus în cel mai bun 11 al săptămânii de deschidere din MLS

Atacantul argentinian în vârstă de 36 de ani a sosit la Inter Miami în iunie 2023 şi a câştigat cu echipa sa primul trofeu, Leagues Cup, din istoria clubului patronat de David Beckham şi fraţii Jorge şi Jose Mas.
De asemenea, în cel mai bun ''unsprezece'' din etapa inaugurală a MLS a fost inclus şi portarul lui Inter Miami, Drake Callender.
În această echipă se mai regăsesc spaniolii Riqui Puig (LA Galaxy), în ciuda penalty-ului ratat contra lui Inter Miami, şi Asier Illarramendi, fost jucător la Real Sociedad şi Real Madrid, care a marcat primul său gol în MLS, pentru FC Dallas.
Belgianul Christian Benteke este atacantul săptămânii, după o triplă în meciul câştigat de DC United contra lui New England Revolution (3-1).
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo