Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, tot mai aproape de revenirea pe teren! Anunțul antrenorului lui Inter Miami despre starea lui Leo

Bianca Dumitru

Publicat 01/04/2024 la 13:54 GMT+3

Lionel Messi n-a mai jucat niciun meci de la jumătatea lunii martie, fiind accidentat la mușchii ischiogambieri. Antrenorul lui Inter Miami, Gerardo Martino, a dezvăluit acum care este starea argentinianului.

Fällt verletzt aus: Lionel Messi

Credit imagine: SID

Lionel Messi a ratat ultimele 3 meciuri ale lui Inter Miami, dar și amicalele disputate de echipa națională a Argentinei în martie, cu El Salvador și Costa Rica, din cauză că este accidentat la mușchii ischiogambieri.
Duminică, după remiza dintre Inter Miami și New York City, scor 1-1, Gerardo Martino a oferit câteva informații noi despre starea fotbalistului argentinian.
Antrenorul echipei patronate de David Beckham a spus că Messi este aproape de revenirea pe teren, dar că încă nu este refăcut complet, astfel că ar mai putea lipsi din lot pentru că staff-ul americanilor nu vrea să-l forțeze, riscând o accidentare mai gravă.
Martino a dezvăluit că și-ar dori ca argentinianul să fie apt de joc până miercuri, când este programat un duel cu Monterrey, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Campionilor CONCACAF.
"Aș putea spune că sunt semne bune despre recuperarea lui Leo, în fiecare zi. Zi de zi. În funcție de ce se întâmplă în aceste trei sau patru zile, vom decide dacă este apt, sau nu.
Meciul de miercuri cu Monterrey este unul foarte important, împotriva unei echipe de calitate. Însă, noi trebuie să ne gândim la întregul an și să nu riscăm să-l pierdem pe Leo Messi mai mult.
Nu vom forța dacă nu este pregătit. Dacă înțelegem că jucătorii își asumă un anumit risc, cu siguranță nu vor juca. Este valabil pentru orice jucător accidentat", a declarat Gerardo Martino.
Citește și:

MESSI, DESPRE JUCĂTORII CARE VOR CÂȘTIGA BALONUL DE AUR ÎN URMĂTORII ANI

Argentinianul a fost provocat acum de jurnaliștii L'Equipe să-i numească pe jucătorii care își vor adjudeca mult râvnitul trofeu în următorii ani.
Starul lui Inter Miami a alcătuit o listă destul de scurtă, numind doar 4 fotbaliști pe care îi consideră a avea șanse la Balonul de Aur, deși a precizat că se așteaptă ca mulți alți tineri să strălucească și să se înscrie în cursa pentru această distincție.
Messi l-a inclus în discursul său, alături de Mbappe și Haaland, pe Lamine Yamal, jucătorul de doar 16 ani al Barcelonei, dar l-a "uitat" pe Jude Bellingham, despre care nu a spus niciun cuvânt. În schimb, de la Real Madrid, argentinianul l-a numit pe Vinicius Jr.
"Jucătorii care vor concura pentru Balonul de Aur în următorii ani? Poate exista o rivalitate foarte frumoasă în perioada următoare cu jucători precum Haaland, Mbappe, Vinicius și mulți alți jucători tineri.
De asemenea, cred că și Lamine Yamal, care este încă foarte tânăr și acum evoluează la Barcelona, va juca un rol important și se va lupta pentru Balonul de Aur în viitor.
Cu siguranță, vor mai fi și alții care vor concura pentru acest trofeu, vor apărea și jucători noi pe care încă nu îi cunoaștem, pentru că întotdeauna apar jucători noi și cred că va fi o eră foarte frumoasă de care să ne bucurăm", a declarat Lionel Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo