Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un oficial MLS, enervat de toată atenția care i se acordă lui Messi! "E ca și cum ai scrie despre Taylor Swift"

Bianca Dumitru

Publicat 24/02/2024 la 17:40 GMT+2

Inter Miami, echipa lui Lionel Messi, a deschis noul sezon din MLS, iar numele argentinianului a fost pe buzele tuturor în ultimele zile. Oficialii competiției americane sunt nemulțumiți de toată atenția primită de fostul star al Barcelonei, cerându-le jurnaliștilor din SUA să se concentreze și asupra altor aspecte.

Lionel Messi à Hong-Kong, le 4 février 2024.

Credit imagine: Getty Images

În această săptămână a început noul sezon din MLS, un subiect dezbătut intens în presa internațională, în special în cea din Statele Unite ale Americii, așa cum era normal.
Multe dintre subiectele abordate l-au avut ca protagonist pe Lionel Messi, care va încerca în această nouă stagiune să ajungă cât mai departe în competiție alături de Inter Miami.
Atenția primită de starul argentinian i-a nemulțumit, însă, pe oficialii MLS, care au răbufnit. Unul dintre reprezentanții competiției, comisarul Don Garber, a spus că a scrie despre Messi este ca și cum ai scrie despre artista Taylor Swift în legătură cu NFL, datorită relației pe care aceasta o are cu jucătorul de fotbal american Travis Kelce.
Garber le-a cerut jurnaliștilor americani să scoată în evidență și alte aspecte interesante ale competiției de peste Ocean, care a demonstrat că este puternică dacă a fost aleasă de fostul jucător de la Barcelona și PSG.
"Este comod pentru reporteri să scrie doar despre Messi, este ca și cum ai scrie despre Taylor Swift. Sunt mult mai multe lucruri aici pe care cred că oamenii trebuie să le cunoască.
Efectul Messi a fost dramatic! Faptul că ales să joace în SUA a fost o declarație despre Major League Soccer, o dovadă că putem concura, că putem oferi o experiență grozavă pentru un jucător, un mediu competitiv. Unul în care își pot continua cariera.
El a ajutat să ducem această ligă pe noi culmi și ne-a dat un impuls pentru a continua să construim o ligă puternică, dar sunt mult mai multe lucruri interesante aici în afară de Leo Messi", a declarat Don Garber, potrivit Sports Business Journal.
Citește și:

Fanii lui Messi au plătit sume uriașe pentru bilete la meciurile din MLS

Inter Miami a deschis noul sezon din Major League Soccer. Echipa lui Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba s-a impus în primul meci din noua stagiune în fața celor de la Real Salt Lake, scor 2-0.
Înainte de debutul noului sezon din MLS, fanii lui Inter Miami au cheltuit sume importante de bani pentru a se asigura că nu vor rata ocazia să-l vadă pe Messi jucând din nou alături de Suarez, în compania căruia a scris istorie la Barcelona.
Astfel, potrivit jurnaliștilor de la As.com, suporterii argentinianului au plătit până la 7.200 de euro pentru un bilet la meciurile lui Inter Miami. Cele mai ieftine bilete au costat 230 de euro, aceste prețuri fiind influențate de cererea foarte mare a fanilor.
Microbiștii au cumpărat bilete încă dinainte ca programul din MLS să fie stabilit, iar conform sursei citate, la duelul din prima etapă a competiției, în tribune se vor afla oameni din 40 de țări.
"Influența lui Messi se extinde dincolo de limitele stadionului său, determinând o cerere uriașă din partea cumpărătorilor din întreaga lume și, mai ales, din țara sa natală, Argentina", au scris jurnaliștii din SUA.
În următoarea etapă din MLS, Inter Miami va juca luni dimineață, de la ora 04:00 (ora României), pe terenul celor de la Los Angeles Galaxy.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo