Oficialii lui Galata pot da o lovitură financiară importantă cu Moruțan, fotbalist de care se interesează mai multe echipe din fotbalul mare, după debutul promițător sub comanda lui Fatih Terim.
Internaționalul nostru are 3 goluri și două assisturi pentru formația din Istanbul, însă șefii nu îl văd ca pe un fotbalist inamovibil. Moruțan e prea lent și nu are un fizic potrivit pentru fotbalul mare, astfel că o ofertă tentantă financiar îi va convinge fără mari probleme pe conducătorii Galatei. Cel puțin asta susține presa turcă, jurnaliștii de la SporX vorbind despre încrederea oficialilor de la Istanbul că pot obține o sumă bună pe fostul jucător de la FCSB.
"Moruțan a intrat pe radarul unor cluburi din Europa. După ce a ajuns și la echipa națională a României și a îmbrăcat tricoul lui Galatasaray, cota sa de piață a crescut. Galatasaray este convinsă că la finalul sezonului va primi oferte de transfer foarte bune", a scris SporX.
Europa League
Scholes crede că United o poate elimina pe Barcelona din Europa League. Ce a spus legenda britanică
08/11/2022 LA 16:02

Moruțan a mai fost în cărți pentru un transfer în Italia

Jurnaliștii turci mai notează că Serie A pare să fie principala variantă pentru român, lucru deloc surprinzător în contextul în care agenții săi au relații excelente la cluburile din Italia.
De altfel, presa din "Cizmă" a scris în primăvară despre interesul lui Inter, dar pretențiile avute la momentul respectiv de conducerea FCSB-ului erau aberante - 20 de milioane de euro. Ca atare, toate formațiile din Serie A care îl urmăreau au refuzat să mai discute cu oficialii roș-albaștrilor, prețul considerat a fi unul prohibitiv.
Are un picior stâng extrem de bun și inteligență în joc. Va continua să devină mai bun atât mental, cât și tehnic. Dacă va continua să evolueze, are un viitor bun | Fatih Terim, despre Moruțan
CITEȘTE ȘI:
SCHOLES DISTRUGE O MARE VEDETĂ DE LA UNITED: "ȘI LA 35 DE ANI CINEVA VA TREBUI SĂ ÎL ȚINĂ DE MÂNĂ PE TEREN"
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Între Messi, Maradona și "un clovn"! Legendele lui United, contradicții în cazul lui Antony
28/10/2022 LA 09:02
Europa League
Debut de vis la Manchester United! Jucătorul de 18 ani care e deja comparat cu Cristiano Ronaldo
28/10/2022 LA 08:13