După dezastrul cu Liverpool, scor 0-5, fostul mare mijlocaș al lui United, Paul Scholes, a pus "tunurile" pe Pogba, care a fost eliminat la scurt timp după ce a intrat în teren. Francezul a făcut un gest iresponsabil, fără sens, iar Scholes nu l-a iertat, menționând că "nu ar fi vreo pierdere dacă Pogba nu va mai juca vreodată pentru United".
Aseară, în Champions League, formația lui Solskjaer a arătat din nou modest, doar inspirația și clasa lui Ronaldo aducându-le "diavolilor" un punct nesperat. Scholes a fost din nou extrem de nemulțumit de prestația lui Pogba, care e prea visător pe teren și care pare în multe momente deconectat.
Francezul a rezistat doar 69 de minute, fiind înlocuit cu Matic, Solskjaer sesizând la rândul său că Pogba frânează jocul echipei și ia prea multe acțiuni pe cont propriu, fără a fi preocupat de construcție.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
"Are tendința să facă lucruri stupide pe teren. Pogba are nevoie de un jucător care să îl "țină de mână" pe teren. Are nevoie de oameni cu experiență, pe care îi respectă, care să îl ghideze. Cât are acum, 28 de ani? Teoretic e un jucător experimentat, dar cred că și când va avea 35 de ani va fi la fel. Va face și atunci lucruri fără logică, se va da în spectacol cu ce poate el să facă și ce skilluri are", a spus Scholes la BT Sport, după Atalanta - United.
CITEȘTE ȘI:
SOLSKJAER E OUT DACĂ PIERDE CU CITY, IAR CONTE NU MAI E DISPONIBIL. CINE VINE ÎN LOCUL LUI OLE LA UNITED
Scholes, despre Pogba din perioada United
Pogba a avut cele mai bune performanțe din carieră pentru Juventus, formație pentru care a evoluat în perioada 2012-2016. Evoluțiile fantastice în tricoul bianconerilor i-au făcut pe oficialii lui United să plătească 100 milioane de euro pentru a-l transfera, după ce, în 2012, îl pierduseră gratis.
Randamentul fantastic din perioada petrecută la Torino s-a datorat în primul rând lui Antonio Conte, un tehnician care nu suportă indisciplina pe teren, dar și mentorilor pe care îi avea, alături de el, pe teren.
"La Juventus a fost briliant pentru că îi avea lângă pe Pirlo, Chiellini, Bonucci, Buffon. Și avea pe bancă un manager agresiv. Va avea nevoie de acest tratament până își încheie cariera pentru a-și păstra busola. Trebuie cineva să îl țină de mână până la 35 de ani. Marea lui problemă e lipsa de concentrare, uneori parcă visează pe teren", a mai spus Scholes.
Pentru United urmează marele derby cu City, de pe Old Trafford, partidă care ar putea fi ultima pentru Solskjaer pe banca "diavolilor". Derbyul orașului Manchester se joacă sâmbătă, de la 14:30, pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22