Potrivit Le Parisien, Newcastle United și-a manifestat intenția de a-l transfera în această vară pe starul brazilian al celor de la PSG. Neymar a ajuns în capital Franței de la Barcelona pentru o sumă care continua să reprezinte recordul pe piața transferurilor: 222 milioane de euro!
În ciuda așteptărilor, Neymar nu a mai avut acele prestații încântătoare de pe Camp Nou, iar PSG, cu el în formație, nu a reușit să câștige trofeul mult așteptat, Liga Campionilor. Mai mult, fanii nu-l mai au la suflet în ultimul timp pe sud-american, iar șefii clubului plănuiesc să scape de el. Mai ales că Mbappe a rămas la echipă, devenind pentru campioana Franței ”noul băiat afiș” al echipei.
Propus peste tot: Barca, Juve, Chelsea sau Man United
Ligue 1
Messi a marcat primul gol din foarfecă în carieră! Reușita este una istorică pentru argentinian
IERI LA 07:44
PSG este dispusă, conform celor de la Le Parisien să accepte o reducere a clauzei de reziliere de 50 de milioane de euro pentru Neymar. Agentul brazilianului, Pini Zahavi a început să-și propună clientul la cluburi de elită din toată Europa, în urma răcelii resimțită de Neymar la clubul parizian.
Neymar a precizat însă că nu are încă niciun interes să se alăture celor de la Newcastle. El insistă că va părăsi capitala Franței doar pentru un club cu statut echivalent în Europa, un nume mare care să aibă puterea să se bată la cele mai importante trofee.
Se vorbește că Juventus ar fi interesată de Neymar, dar doar sub formă de împrumut. O întoarcere romantică la Barcelona a fost prezentată ca o posibilitate, dar gruparea blaugrana se află într-o situație financiară nu tocmai roză. Manchester United și Chelsea, în Premier League, au fost, de asemenea, testate, dar în prezent se concentrează asupra altor ținte . Doar Newcastle a rămas o destinație potențială pentru brazilian.
”Coțofenele” și-l doresc pe starul sud-american, mai așes că acesta s-ar adăuga duoului brazilian format din Bruno Guimaraes și Joelinton.
Va fi interesant de văzut unde se duce Neymar și dacă plecarea sa de la PSG va avea loc în această vară.
Ligue 1
PSG a câștigat fără emoții pe terenul lui Clermont în prima etapă din Ligue 1! Neymar, omul meciului
06/08/2022 LA 20:51
Ligue 1
Galtier a confirmat. PSG va aduce încă trei jucători în această vară. Care este planul lui Campos
05/08/2022 LA 08:43