Raul a dezvăluit că se accidentase la antrenamentul premergător duelului cu Leverkusen, după ce un coechipier l-a călcat pe picior. Legendarul atacant își dorea enorm să joace, așa că i-a rugat pe doctori să facă tot ce era posibil ca să fie apt la ora finalei.
Aceștia i-au anesteziat degetul afectat, apoi Raul a intrat pe teren și a deschis scorul, chiar cu piciorul accidentat:
Ivan Campo m-a călcat pe deget cu o zi înaintea finalei de la Glasgow. La ora meciului nici nu puteam să mă încalț cu gheata. I-am rugat pe doctori să facă tot ce era posibil ca să pot juca. Cu o oră înainte să ieșim la încălzire, doctorii mi-au făcut o anestezie în deget. Am reușit să înscriu chiar cu degetul "adormit". Chiar este o poveste interesantă. | Raul Gonzalez
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 4 ORE

Real, 16 sezoane pe Santiago Bernabeu

Raul a deschis scorul în finala de la Glasgow în minutul 8, cu un șut la colțul lung. Lucio a egalat pentru Leverkusen la 5 minute distanță, pentru ca Zidane să stabilească scorul final (1-2) înainte de pauză, prin șutul său celebru din voleu. A fost al 9-lea trofeu Champions League din istorie câștigat de Real Madrid.
Raul a evoluat pentru Real timp de 16 sezoane, reușind să înscrie 323 de goluri și să cucerească 16 trofee, printre care 3 Ligi ale Campionilor (1998, 2000, 2002).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 5 ORE
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 6 ORE