Raul a dezvăluit că se accidentase la antrenamentul premergător duelului cu Leverkusen, după ce un coechipier l-a călcat pe picior. Legendarul atacant își dorea enorm să joace, așa că i-a rugat pe doctori să facă tot ce era posibil ca să fie apt la ora finalei.
Aceștia i-au anesteziat degetul afectat, apoi Raul a intrat pe teren și a deschis scorul, chiar cu piciorul accidentat:
Ivan Campo m-a călcat pe deget cu o zi înaintea finalei de la Glasgow. La ora meciului nici nu puteam să mă încalț cu gheata. I-am rugat pe doctori să facă tot ce era posibil ca să pot juca. Cu o oră înainte să ieșim la încălzire, doctorii mi-au făcut o anestezie în deget. Am reușit să înscriu chiar cu degetul "adormit". Chiar este o poveste interesantă. | Raul Gonzalez
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 2 ORE

Real, 16 sezoane pe Santiago Bernabeu

Raul a deschis scorul în finala de la Glasgow în minutul 8, cu un șut la colțul lung. Lucio a egalat pentru Leverkusen la 5 minute distanță, pentru ca Zidane să stabilească scorul final (1-2) înainte de pauză, prin șutul său celebru din voleu. A fost al 9-lea trofeu Champions League din istorie câștigat de Real Madrid.
Raul a evoluat pentru Real timp de 16 sezoane, reușind să înscrie 323 de goluri și să cucerească 16 trofee, printre care 3 Ligi ale Campionilor (1998, 2000, 2002).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 5 ORE