Slavia Praga s-a impus în această după-amiază cu scorul de 3-0 în fața celor de la Teplice, în meciul din a 16-a etapă a campionatului Cehiei.
Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 16 de Nicolae Stanciu, care a înscris direct dintr-o lovitură liberă din afara careului. Românul a ajuns astfel la 5 reușite în tricoul Slaviei Praga în acest sezon, dintre care două în campionat și 3 în Cupa Cehiei.
Celelalte două goluri ale partidei le-au aparținut lui Kuchta și Ousou. Campioana en-titre a Cehiei este acum lider în clasament, având 41 de puncte după primele 16 etape ale sezonului, fiind la 3 puncte de Plzen, ocupanta celei de-a doua poziții.
Fotbal
Nicolae Stanciu se desparte de Slavia Praga! Cu cine este așteptat să semneze în weekend
IERI LA 11:59

Stanciu, "ofertă după ofertă"

Românul în vârstă de 28 de ani s-ar putea despărți în curând de Slavia Praga. Impresarul lui Nicolae Stanciu a vorbit recent despre ofertele pe care le-a primit pentru mijlocaș, explicând și motivele pentru care nicio mutare nu s-a concretizat.
"Stanciu are oferte, dar ne lovim de bani. Acum, la cum joacă, doar n-o să-l dea pe 5-6 milioane de euro. Cer bani foarte mulți cei de la Slavia Praga. Iar pe timpurile astea, pe praful ăsta, cum spunem noi, e cam greu. Se fac mai rar transferuri foarte mari. E o criză la nivel mondial.
Stanciu a avut ofertă după ofertă, din toate campionatele, Turcia, America, Mexic, Canada. Dar nu s-au înțeles cluburile, la noi e ușor. Nici nu trebuie să-l sun pe Nico să-l întreb: 'Ce bani vrei?', pentru că știu. Nico e trup și suflet, face parte din generația de aur a Stelei, pentru mine", a declarat impresarul fotbalistului, potrivit Realitatea Plus.
Nicolae Stanciu, cotat de site-ul transfermarkt.com la 7 milioane de euro, este jucătorul Slaviei Praga din 2019, cucerind alături de cehi două titluri consecutive de campion al Cehiei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43
Fortuna liga
Nicolae Stanciu, omul meciului în Slavia Praga – Mlada Boleslav 2-0! Mijlocașul, gol și pasă de gol
12/12/2021 LA 20:19