România a câștigat primul meci de la Jocurile Olimpice cu scorul de 1-0, învingând reprezentativa statului Honduras în urma unui autogol marcat după un corner executat de Andrei Ciobanu. Unul dintre fotbaliștii care au avut o prestație bună la debutul în competiția olimpică a fost Andrei Rațiu, care i-a impresionat pe oficialii clubului la care este legitimat.
Potrivit publicației AS, Andrei Rațiu le-ar fi atras atenția șefilor de la Villarreal, care vor să-i acorde mai multă încredere în următorul sezon din La Liga. În plus, oficialii clubului spaniol ar plănui să-i ofere și un nou contract românului, care a evoluat 75 de minute în victoria din primul meci al României de la Jocurile Olimpice.
Conform jurnaliștilor iberici, cei de la Villarreal au încredere în calitățile și potențialul românului, astfel că vor să-i prelungească înțelegerea, care expiră la finalul sezonului 2021/22.
Liga Campionilor UEFA
Meciul Atalanta – Villarreal, amânat pentru joi în UCL! Imagini incredibile de la Bergamo
ACUM 8 ORE
Rațiu, în vârstă de 23 de ani, a fost împrumutat, în perioada august 2020 - ianuarie 2021, la ADO Den Haag, în Eredivisie, unde a adunat 12 apariții. La Villarreal, românul cotat la 300.000 de euro de site-ul transfermarkt.com a jucat într-un singur meci la echipa mare, în sezonul 2018/19.

Pentru 'tokyotricolori' urmează duelul cu Coreea de Sud

După victoria cu Honduras, pentru naționala olimipică a României, care ocupă locul 2 în grupa B, la egalitate de puncte cu Noua Zeelandă, urmează duelul cu reprezentativa Coreei de Sud. Meciul este programat duminică, de la ora 14:00, și va fi transmis în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Liga
"Dacă el e fericit și eu sunt fericit". Ce a spus Memphis, după victoria Barcelonei cu Villarreal
28/11/2021 LA 09:44
Liga
Xavi, savuros după victoria Barcelonei la Villarreal: "Aceste 3 puncte sunt apă sfințită"
28/11/2021 LA 08:22