Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România 0-4 Coreea de Sud | AICI sunt toate fazele meciului din grupele Jocurilor Olimpice

Andrei Bobeica

Actualizat 25/07/2021 la 16:01 GMT+3

Echipa națională de fotbal a României care ne reprezintă la Jocurile Olimpice de la Tokyo a întâlnit Coreea de Sud în cel de-al doilea meci din grupa B. Partida a fost azi, de la ora 14:00, pe Eurosport 2 şi Eurosport Player, iar cele mai tari faze s-au văzut în timp real pe eurosport.ro.

România - Coreea de Sud

Credit imagine: Eurosport

România 0-4 Coreea de Sud

Min. 90+3: Final de meci. România pierde cu 0-4 și ajunge pe ultimul loc în grupa B de la Jocurile Olimpice. Meciul decisiv pentru calificarea în sferturi este programat miercuri, de la ora 11:30.
Min. 90: GOL COREEA DE SUD! Kang-In Lee îl mai învinge o dată pe Aioani.
picture

Jocurile Olimpice: România încasează și golul 4 la Kashima în fața Coreei de Sud

Min. 84: GOL COREEA DE SUD! Kang-In Lee mărește avantajul asiaticilor după o lovitură de la 11 metri. Aioani a fost aproape de a apăra.
picture

Jocurile Olimpice: România, îngenuncheată la Kashima! Coreea de Sud are 3-0 cu tricolorii lui Rădoi

Min. 83: Ricardo Grigore faultează în careu, iar arbitrul dictează penalty pentru Coreea de Sud.
Min. 62: Dulca șutează de la mare distanță. Mingea nu îi pune probleme goalkeeper-ului coreenilor, trecând pe lângă poartă.
Min. 59: GOL COREEA DE SUD! Dong-Gyeong Lee dublează avantajul coreenilor după un șut deviat din afara careului.
picture

Jocurile Olimpice: România mai încasează un gol în meciul cu Coreea de Sud la Tokyo

Min. 55: Aioani are o nouă intervenție bună, prinzând mingea șutată de un adversar. După doar câteva secunde, portarul român e nevoit să intervină din nou după o greșeală a lui Dulca.
Min. 52: Ocazie importantă pentru coreeni. Park șutează, dar mingea este blocată de Aioani.
Min. 45: O nouă lovitură pentru România! Debutantul Ion Gheorghe a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat! Echipa lui Rădoi va juca în 10 oameni pentru o repriză.
picture

Jocurile Olimpice: Aioani, aproape de o gafă uriașă cu Coreea de Sud! Gheorghe, eliminat

Min. 40: Haos în apărarea noastră! România scapă din nou basma curată după un atac prelungit al asiaticilor, ritmul fundașilor noștri este cu mult în spate față de atacul sud-coreenilor.
Min. 34: Degeaba! Marin i-a deviat lui Ciobanu, acesta a tras tare, dar direct în portarul sud-coreean, cel care respinge în față.
Min. 33: Greșeală stupidă a portarului sud-coreean! Acesta a pus mâna pe minge și va fi lovitură liberă indirectă din 8 metri pentru România.
picture

Jocurile Olimpice: România nu reușește să înscrie de la 8 metri în meciul cu Coreea de Sud la Tokyo

Min 28: GOL COREEA DE SUD! Centrarea sud-coreenilor este deviată în proprie poartă de ghinionistul Marius Marin. Ce ghinion au tricolorii!
picture

Jocurile Olimpice: România - Coreea de Sud 0-1. Marius Marin respinge în propria poartă

Min. 21: Apărarea tricolorilor pare din ce în ce mai vulnerabilă. Cu toate acestea, sud-ocreenii nu reușesc să își mai creeze ocazii importante. Meciul nu este neapărat unul cu un ritm excelent în aceste momente.
Min. 11: Ocazie Coreea de Sud! Aioani s-a întins la maxim și a intervenit însă decisiv. O nouă prestație de excepție pentru goalkeeper-ul român.
Min. 7: Un fault dur al lui Ghiță ar putea aduce chiar cartonașul galben, însă din fericire jucătorul nostru este iertat. Asiaticul are nevoie de îngrijiri medicale.
Min. 3: Centrarea excelentă a lui Andrei Ciobanu a ajuns la Virgil Ghiță, dar lovitura sa de cap s-a dus peste poartă.
Min. 1: A început partida de la Kashima!

Echipele de start

ROMÂNIA: 12.Aioani – 6. Ghiță, 8. M. Marin (c), 4. Pașcanu – 7. I. Gheorghe, 10. Ciobanu, 18. Dulca, 2. Boboc – 21. Sefer, 9. Ganea, 20. Dobre.
Rezerve: 1. Popa, 5. Băluță, 11. V. Gheorghe, 13. Florescu, 15. Chindriș, 17. R. Grigore, 19. Sîntean
Selecționer: Mirel Rădoi
COREEA DE SUD: Song Bum-Woo - Seol Young-Woo, Jeong Tae-Wook, Park Ji-Su, Kang Yoon-Sung - Lee Dong-Gyeong, Won Du-Jae, Jung Seung-Won, Lee Dong-Jun - Um Won-Sang - Hwang Ui-jo
Rezerve: Ajn Joon-So, Kim Jae-Woo, Kwon Chang-Hoon, Lee Kang-In, Lee Sang-Min, Lee You-Hyeon, Song Min-Kyu

11:00 - Imagini de la ședința tehnică dinainte de România - Coreea de Sud

România - Coreea de Sud la Jocurile Olimpice

10:30 - VIDEO. Ultimul antrenament, aseară, înainte de meciul cu Coreea de Sud

Articol inițial scris de Andrei Bobeică
Tricolorii sunt la un pas de calificarea în sferturile competiției, iar o victorie cu Coreea de Sud ne-ar duce mai aproape de visul suprem, o medalie la Jocurile Olimpice. Dacă va reuși să treacă de grupe, România va juca în sferturile de finală cu ocupantele locurilor 1 sau 2 din Grupa A, în care se află Mexic, Franța, Africa de Sud și Japonia. Francezii și-au pierdut șansele la prima poziție după înfrângerea cu 1-4 în fața Mexicului.

România - Coreea de Sud la Jocurile Olimpice, LIVE pe Eurosport 2 și Eurosport Player

La 57 de ani de la ultima prezență la Jocurile Olimpice, România a revenit cu o victorie în partida cu Honduras. Echipa antrenată de Rădoi a obținut o victorie grea, scor 1-0, după un autogol marcat înainte de pauză de Olive.
"Faptul că au înțeles că e nevoie de unitate de grup, de sacrificiu, ăsta este prețul victoriei. Mă bucur că au înțeles ce vreau să văd la ei și au arătat asta pe teren. Am cedat inițiativa în repriza a doua, nu suntem la un nivel fizic foarte bun, dar sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm câte ceva și să facem mai bine tranziția pozitivă.
Am spus să fim atenți la Noua Zeelandă pentru că nu avem foarte multe informații despre ei. Mă bucur că am câștigat astăzi pentru că în următoarele două partide putem să ne calificăm mai departe cu încă 3 puncte sau, poate, chiar după un egal. Deja suntem câștigători, indiferent de ramura sportivă, am ajuns aici, am demonstrat deja ceva și sunt convins că putem să facem și mai mult", a declarat Mirel Rădoi, după prima partidă.

Coreea de Sud, învinsă surprinzător de Noua Zeelandă

De partea cealaltă, Coreea de Sud a pierdut surprinzător în fața Noii Zeelande la primul meci, scor 0-1. Acesta a fost primul meci al grupei B, care s-a disputat înainte de România - Honduras, la Kahsima, pe același teren.
Unica reușită a fost semnată de Chriss Wood, atacantul celor de la Burnley a recepționat un balon deviat de un adversar și a finalizat cu sânge rece. Tușierul a ridicat fanionul pentru poziție de offside, dar VAR a întors decizia și a validat golul, ce s-a dovedit a fi decisiv.
Clasamentul Grupei B:
  • 1. România 3p
  • 2. Noua Zeelandă 3p
  • 3. Honduras 0p
  • 4. Coreea de Sud 0p

"Atitudinea bate talentul"

Marius Marin este optimist înainte de meciul cu Coreea de Sud și este de părere că naționala olimpică a României ar un avantaj față de adversari, la nivel de atitudine.
"Este un meci foarte greu cu Coreea de Sud, a pierdut cu Noua Zeelandă, dar au controlat jocul. Trebuie să arătăm atitudine pe teren și sacrificiu. Coreea de Sud aleargă mult, pasează mult, dat atitudinea bate talentul.", a declarat Marius Marin, căpitanul României, înainte de meciul cu Coreea de Sud.

ROMÂNII VOR JUCA ÎN ALB

România va juca în echipamentul alb complet împotriva Coreei de Sud, după cum s-a stabilit la ședința tehnică. Adversarii echipei lui Mirel Rădoi vor juca în roșu complet, aceștia refuzând să facă fotografia obișnuită, cu ambele echipamente, invocând contextul Covid-19. Potrivit site-ului FRF.ro, acest lucru nu i-a surprins pe cei din delegația României, mai ales că jucătorul coreenilor "Lee Dong-gyeong l-a lăsat cu mâna întinsă pe adversarul Wood la finalul înfrângerii cu Noua Zeelandă".
Partida dintre România și Coreea de Sud este programată duminică, de la ora 14:00, și va fi transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, dar și pe Eurosport.ro, în format LIVE TEXT & VIDEO.

Cum ar putea arăta primul 11 al României cu Coreea de Sud

Mirel Rădoi ar putea face două schimbări în primul 11 față de meciul cu Honduras. Boboc și Sefer ar intra în echipă în locul lui Ștefan și Vali Gheorghe.
Aioani – Ghiță, Marin, Pașcanu – Rațiu, Ciobanu, Dulca, Boboc – Dobre, Ganea, Sefer
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 22 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo