Primul meci al zilei din cadrul turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice a reprezentat și prima surpriză a competiției. Spania este considerată a avea cel mai bun lot deplasat în Japonia, dar ibericii nu au reușit să treacă de naționala Egiptului, încheind la egalitate, scor 0-0.
Pe lângă rezultatul nefavorabil, ibericii l-au pierdut și pe Oscar Mingueza, care s-a așezat pe teren în minutul 18 al partidei și selecționerul Luis De la Fuente a fost nevoit să-l înlocuiască. Nu se cunosc deocamdată detalii despre gravitatea accidentării, dar limbajul trupului arătat de jucătorul Barcelonei a arătat că ar putea fi vorba de ceva serios.

JO: Mingueza, dureri in meciul cu Egipt

Olympic Games (W)
Franţa a ratat calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice după umilinţele cu Mexic şi Japonia
28/07/2021 LA 17:08
  • Honduras - România, primul meci al tricolorilor la Jocurile Olimpice după 57 de ani, e LIVE VIDEO aici, de la ora 14:00.
În celălat meci al grupei C, Argentina va întâlni Australia, într-un meci care va începe la ora 13:30 și care va fi transmis în direct pe Eurosport Player. În runda a 2 a grupelor Spania va juca cu Australia, iar Argentina se va duela cu Egipt.

Tokyo 2020 | Franța a fost surclasată de Mexic

Îm Grupa A, Franța și Mexic sunt considerate mari favorite la calificare, dar rezultatul din meciul direct a fost unul total surprinzător, cel puțin prin prisma scorului. Mexic s-a impus cu 4-1 și a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea grupei din care mai fac parte Japonia și Africa de Sud, două echipe care se întâlnesc tot astăz, de la ora 14:00.
În meciul jucat pe Tokyo Stadium a fost 0-0 la pauză, dar apoi mexicanii s-au dezlănțuit. Alexis Vega a deschis scorul în minutul 47, iar Sebastian Cordova a făcut 2-0 în minutul 55.

JO: Gol Mexic in meciul cu Franta

Francezii au revenit în joc în minutul 69, Gignac transformând un penalty, dar finalul de meci le-a aparținut tot mexicanilor. Uriel Antuna în minutul 80 și Eduardo Aguirre în minutul 90+1 au stabilit scorul final, unul care cu greu putea fi anticipat înaintea competiției.
Grupa A ne interesează în mod direct, deoarece de acolo se va alege adversara României din sferturi în caz că tricolorii vor trece de faza grupelor. În etapa a 2-a, care se va disputa duminică, Franța va juca cu Africa de Sud, în timp ce Mexic va da piept cu Japonia.
Competițiile de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games (W)
Ce urmează pentru România la Jocurile Olimpice. Drum deschis către sferturile de finală
22/07/2021 LA 16:58
Olympic Games (W)
Tudor Băluță a plâns în hohote după Honduras - România 0-1. Motivul din spatele descărcării sale
22/07/2021 LA 16:47