Tottenham este tot mai aproape de despărțirea de Harry Kane. Deși s-a întors la antrenamente, fotbalistul nu are de gând să mai rămână prea multă vreme la Spurs, iar oficialii clubului îi caută acum un înlocuitor.
Potrivit jurnalistului Gary Jacob de la The Times, ținând cont de faptul că ar putea încasa de pe urma transferului lui Kane circa 116 milioane de euro, Tottenham ar fi acceptat să plătească circa 70 de milioane de euro pentru Lautaro Martinez, jucătorul lui Inter care este dorit și de Arsenal.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
În total, italienii l-ar fi evaluat la aproximativ 90 de milioane de euro pe argentinianul de 23 de ani care a reușit 31 de goluri și 9 pase decisive în Serie A în ultimele două sezoane.
Interesant este faptul că Inter s-ar putea despărți în această vară de ambii atacanți de top ai echipei, Lukaku fiind la un pas de a se întoarce în Premier League, la Chelsea, care va plăti pentru belgian 115 milioane de euro.

Kane s-a întors la antrenamente

La distanță de cinci zile după ce ar fi trebuit să-și facă apariția la antrenamente, Harry Kane s-a prezentat în sfârșit la trupa antrenată de Nuno Espirito Santo. Englezul nu a putut să se alăture colectivului la Tottenham din cauza faptului că nu a efectuat testele pentru Covid-19 după revenirea din vacanță.
Începând de sâmbătă, Kane va trebui să se pregătească de unul singur timp de cinci zile înainte să fie din nou parte a lotului lui Nuno Espirito Santo.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Noul sezon din Premier League, care va începe pe 13 august, se va vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40