Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham i-a găsit un înlocuitor de clasă lui Harry Kane! Ofertă generoasă pentru un super atacant

Bianca Dumitru

Publicat 08/08/2021 la 15:00 GMT+3

Tottenham s-ar putea despărți în această vară de Harry Kane, care și-a exprimat dorința de a pleca la un club cu care să câștige trofee. Englezii i-ar fi găsit, însă, deja un înlocuitor. Este vorba despre Lautaro Martinez, campion al Italiei cu Inter.

Erik Lamela, Eric Dier and Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrate after the Caraboa Cup Quarter Final match between Stoke City and Tottenham Hotspur at Bet365 Stadium on December 23, 2020 in Stoke on Trent, England.

Credit imagine: Getty Images

Tottenham este tot mai aproape de despărțirea de Harry Kane. Deși s-a întors la antrenamente, fotbalistul nu are de gând să mai rămână prea multă vreme la Spurs, iar oficialii clubului îi caută acum un înlocuitor.
Potrivit jurnalistului Gary Jacob de la The Times, ținând cont de faptul că ar putea încasa de pe urma transferului lui Kane circa 116 milioane de euro, Tottenham ar fi acceptat să plătească circa 70 de milioane de euro pentru Lautaro Martinez, jucătorul lui Inter care este dorit și de Arsenal.
În total, italienii l-ar fi evaluat la aproximativ 90 de milioane de euro pe argentinianul de 23 de ani care a reușit 31 de goluri și 9 pase decisive în Serie A în ultimele două sezoane.
Interesant este faptul că Inter s-ar putea despărți în această vară de ambii atacanți de top ai echipei, Lukaku fiind la un pas de a se întoarce în Premier League, la Chelsea, care va plăti pentru belgian 115 milioane de euro.

Kane s-a întors la antrenamente

La distanță de cinci zile după ce ar fi trebuit să-și facă apariția la antrenamente, Harry Kane s-a prezentat în sfârșit la trupa antrenată de Nuno Espirito Santo. Englezul nu a putut să se alăture colectivului la Tottenham din cauza faptului că nu a efectuat testele pentru Covid-19 după revenirea din vacanță.
Începând de sâmbătă, Kane va trebui să se pregătească de unul singur timp de cinci zile înainte să fie din nou parte a lotului lui Nuno Espirito Santo.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Noul sezon din Premier League, care va începe pe 13 august, se va vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo