Tottenham va începe o nouă eră odată cu instalarea lui Nuno Espiroto Santo pe banca tehnică a echipei. Oficialii clubului fac tot posibilul pentru a-i aduce întăriri portughezului, obiectivul lui Spurs urmând să fie obținerea unui loc cât mai bun în Premier League.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, specializat pe piața transferurilor, englezii au ajuns la un acord cu șefii Atalantei pentru transferul lui Cristian Romero. Astfel, după aducerea lui Pierluigi Gollini din Serie A, Tottenham îl va semna în următoarele zile pe fundașul argentinian în vârstă de 23 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro.
Mutarea se va face în schimbul a 50 de milioane de euro, la care se vor mai adăuga 5 milioane de euro în bonusuri.
Liga
Dovada că Messi nu avea de gând să plece de pe Camp Nou! "Voia să mă aducă la Barcelona"
23/08/2021 LA 05:40

Romero, cel mai bun fundaș din Serie A

Potrivit jurnalistului italian, Barcelona nu a fost niciodată în cursa pentru semnătura lui Romero, asta deși televiziunea italiană Sportitalia a anunțat în urmă cu câteva zile că Barcelona vrea să negocieze cu Atalanta și să le ia fața celor de la Spurs pentru transferul fundașului central.
Romero a jucat 42 de meciuri pentru Atalanta în stagiunea trecută, dintre care 31 în campionat, fiind desemnat cel mai bun fundaș din Serie A. Evoluțiile sale bune au continuat și în această vară, la Copa America, unde a jucat doar 3 meciuri din cauza unor probleme medicale, dar și-a demonstrat valoarea când era mai important, fiind printre cei mai buni jucători în finala contra Braziliei.
Conform informațiilor lui Fabrizio Romano, după plecarea lui Romero la Tottenham, Atalanta îl va aduce pe Merih Demiral de la Juventus, pe care îl va împrumuta cu opțiune de cumpărare definitivă.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32