Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

60 de cluburi din ligile inferioare se revoltă împotriva Federației după ce sezonul a fost anulat

Sebastian Ujica

Publicat 31/03/2020 la 09:28 GMT+3

Federația din Anglia a decis săptămâna trecută să anuleze toate rezultatele din acest sezon din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stop fotbalului.

non league

Credit imagine: Getty Images

60 de cluburi din ligile inferioare din Anglia se revoltă după ce Federația a decis să anuleze definitiv acest sezon iar toate rezultatele să fie șterse! Mai multe cluburi au ratat astfel șansa de a promova într-o ligă superioară.
O scrisoare a fost trimisă către Federație luni seară din partea cluburilor afectate. Două echipe, Jersey Bulls FC și Vauxhall Motors FC, erau deja promovate matematic însă decizia a anulat tot efortul jucătorilor.
Cluburile acuză că decizia a fost luată prematur fără să fie consultate cluburile. Ele cer ca decizia să fie analizată suplimentar deoarece nu a fost ratificată de FA Council.
Majoritatea cluburilor au completat 70-80% din partidele sezonului și este incomprehensibil ca acest rezultate să fie ilegitime și șterse având ca bază faptul că ultimul sfert din sezon nu ar putea fi jucat în viitor. Mai simplu spus, nu există nicio bază solidă pentru ștergea întregului sezon, mai ales în acest stadiu. Am ajuns la un consens să avem o abordare similară cu cea dorită în Premier League - să așteptăm câteva săptămâni pentru a vedea cum se desfășoară situația înainte de a decide următorii pași
Este o situație sensibilă pentru că nu există nici garanții că vom putea începe sezonul următor conform programului. Printre opțiunile serioase care ar trebui să fie luate în considerare este alcătuirea clasamentului final bazându-ne pe Point Per Game (PPG) lucru care, spre deosebire de anularea completă a sezonului, prezintă un rezultat corect și meritoriu al competiției | scrisoarea cluburilor către Federație
Federația a decis săptămâna trecută să anuleze sezonul în ligile cu echipe de amatori (nivelul 7 sau mai jos). În ceea ce privește Premier League, se vorbește despre posibilitatea ca sezonul să fie încheiat într-un sistem nemaivăzut, cu meciuri în fiecare zi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo