După ce în trecut l-a dorit pe Chiesa, de la Juventus, dar negocierile s-au blocat din cauza prețului uriaș cerut de "Bătrâna Doamnă", Chelsea e gata să facă cel mai scump transfer din istoria sa.
Situația în defensiva lui Tuchel e una teribil de complicată. Antonio Rudiger, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva și Andreas Christensen intră cu toții în ultimele 6 luni de contract și formația de pe Stamford Bridge nu știe dacă vreunul dintre fundașii centrali va fi convins să semneze un nou angajament. Marea pierdere ar fi Rudiger, care s-a transformat, de la venirea lui Tuchel, într-unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume.
Ca atare, Chelsea trebuie să găsească soluții în centrul apărării, iar Daily Mail anunță că Ambramovich e gata de cea mai mare ofertă din istoria grupării de pe Stamford Bridge. După ce în vară l-a luat pe Lukaku, de la Inter, pentru aproximativ 100 de milioane de euro, patronul rus al "albaștrilor" e dispus să pună la bătaie 150 de milioane de euro pentru jucătorul olandez al lui Juve.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM O ZI
Mino Raiola, agentul batavului, a declarat deja că fotbalistul vrea o nouă provocare, în contextul în care Juventus e pe o pantă descendentă și anul acesta va rata din nou, foarte probabil, Scudetto.
"De Ligt e gata de un nou pas în carieră. Își dorește asta", a spus Mino Raiola pentru NRC.
CITEȘTE ȘI:
KLOPP A CLACAT! L-A AȘTEPTAT PE PAUL TIERNEY LA VESTIAR: "CE PROBLEMĂ ARE CU MINE?"

De Ligt poate deveni cel mai scump fundaș din istorie

Adus pentru 75 milioane de euro, de la Ajax, în 2019, De Ligt a fost considerat unul dintre cei mai de perspectivă fundași centrali din lume. Dovadă și trofeul Golden Boy, câștigat pe vremea când încă era la Ajax și ajungea cu "lăncinerii" până în semifinalele UCL.
"Bătrâna Doamnă" îl consideră netransferabil pe fundașul de 22 de ani, de aici și suma enormă pe care Abramovich e dispus să o plătească. 150 de milioane de euro este suma aferentă clauzei de reziliere a lui De Ligt cu gruparea piemonteză.
Tuchel e convins că poate face din olandez cel mai bun fundaș central din lume, iar faptul că e atât de tânăr i-ar oferi lui Chelsea garanții pentru următorul deceniu.
Dacă va ajunge pe Stamford Bridge pentru suma mai sus menționată, De Ligt nu doar că va deveni cel mai scump jucător din istoria lui Chelsea, dar ar fi de departe și cel mai scump fundaș din toate timpurile. Recordul în prezent este deținut de Harry Maguire, pentru care United a plătit în 2019 nu mai puțin de 87 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Leicester.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06