Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce lovitură pentru Chelsea! Rudiger, în cărți să meargă să ia titlu cu Manchester United

Cristian Mihală

Publicat 15/12/2021 la 11:35 GMT+2

Antonio Rudiger a devenit o țintă și pentru Manchester United, după ce situația sa contractuală cu Chelsea e incertă. Germanul își va încheia înțelegerea cu formația de pe Stamford Bridge în vară, astfel că din ianuarie poate semna cu viitorul club.

Sehr begehrt: Chelsea-Star Antonio Rüdiger

Credit imagine: Getty Images

Venirea lui Ralf Rangnick la Manchester United se poate transforma într-un atu important și pentru piața de mercato, nu doar prin prisma organizării jocului. Tehnicianul german a semnat până în vară cu trupa de pe Old Trafford, dar legătura sa se va permanentiza la finalul sezonului, neamțul urmând să aibă un rol esențial în conducerea administrativă.
Concret, Rangnick, care are un ochi excelent la jucători, va colabora cu noul manager pentru a aduce cei mai buni jucători în Teatrul Viselor. Și, potrivit presei din Vest, o primă lovitură ar putea fi Antonio Rudiger.
Fundașul central german a jucat fantastic de la venirea lui Tuchel pe Stamford Bridge, fiind instrumental în ceea ce a devenit Chelsea azi: formația cu cea mai bună defensivă din top 5 campionate din Europa.
Lui Rudiger îi expiră contractul cu "albaștrii" în vară și a refuzat deja propunerile de prelungire, cerând un salariu considerat prohibitiv de Abramovich. S-a discutat deja despre posibilitatea ca apărătorul să ajungă la Real Madrid și Bayern Munchen, dar pe fir a intrat și United.
CITEȘTE ȘI:

Rangnick și-a "întins antenele" pentru a-l aduce pe Rudiger la United

Grație lui Ralf Rangnick, care are o relație excelentă cu Sahr Senesie, fratele vitreg al lui Rudiger și agentul său, United are șanse bune să își asigure gratis semnătura fundașului. Gratuit e un fel de a spune, având în vedere ce salariu cere Rudiger - peste 12 milioane de euro/an -, dar măcar "diavolii" nu ar plăti vreo sumă de transfer.
Venirea unui fundaș central de mare valoare în lotul lui United e absolut necesară, dacă echipa de pe Old Trafford vrea să țină pasul cu Liverpool, City sau Chelsea. Maguire e mult sub așteptări în actuala stagiune (deși de la venirea lui Rangnick a arătat că poate să facă și meciuri bune), Varane are probleme cu accidentările, iar Lindelof e în prezent testat, după ce a acuzat probleme respiratorii, la partida cu Norwich.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo