Venirea lui Ralf Rangnick la Manchester United se poate transforma într-un atu important și pentru piața de mercato, nu doar prin prisma organizării jocului. Tehnicianul german a semnat până în vară cu trupa de pe Old Trafford, dar legătura sa se va permanentiza la finalul sezonului, neamțul urmând să aibă un rol esențial în conducerea administrativă.
Concret, Rangnick, care are un ochi excelent la jucători, va colabora cu noul manager pentru a aduce cei mai buni jucători în Teatrul Viselor. Și, potrivit presei din Vest, o primă lovitură ar putea fi Antonio Rudiger.
Fundașul central german a jucat fantastic de la venirea lui Tuchel pe Stamford Bridge, fiind instrumental în ceea ce a devenit Chelsea azi: formația cu cea mai bună defensivă din top 5 campionate din Europa.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Lui Rudiger îi expiră contractul cu "albaștrii" în vară și a refuzat deja propunerile de prelungire, cerând un salariu considerat prohibitiv de Abramovich. S-a discutat deja despre posibilitatea ca apărătorul să ajungă la Real Madrid și Bayern Munchen, dar pe fir a intrat și United.
CITEȘTE ȘI:
AUBAMEYANG, ADIO ARSENAL. THE INDEPENDENT ANUNȚĂ TRANSFERUL IERNII ÎN FOTBALUL MONDIAL

Rangnick și-a "întins antenele" pentru a-l aduce pe Rudiger la United

Grație lui Ralf Rangnick, care are o relație excelentă cu Sahr Senesie, fratele vitreg al lui Rudiger și agentul său, United are șanse bune să își asigure gratis semnătura fundașului. Gratuit e un fel de a spune, având în vedere ce salariu cere Rudiger - peste 12 milioane de euro/an -, dar măcar "diavolii" nu ar plăti vreo sumă de transfer.
Venirea unui fundaș central de mare valoare în lotul lui United e absolut necesară, dacă echipa de pe Old Trafford vrea să țină pasul cu Liverpool, City sau Chelsea. Maguire e mult sub așteptări în actuala stagiune (deși de la venirea lui Rangnick a arătat că poate să facă și meciuri bune), Varane are probleme cu accidentările, iar Lindelof e în prezent testat, după ce a acuzat probleme respiratorii, la partida cu Norwich.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49