Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aguero a intrat în ultimele 6 luni de contract cu City! Starul argentinian, dorit de Barcelona

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/01/2021 la 13:00 GMT+2

Sergio Aguero (32 de ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Manchester City și poate demara negocierile cu celelalte cluburi de top din Europa pentru un eventual transfer, liber de contract, în vară. Potrivit presei din Anglia, Barcelona se află deja pe urmele starului argentinian.

Sergio Aguero | Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Sergio Aguero a scris istorie la Manchester City, clubul care l-a cumpărat în 2011 de la Atletico Madrid. Atacantul de 32 de ani a făcut furori la formația pregătită de Pep Guardiola și a pus umărul la cucerirea a 13 trofee, printre care se numără și 4 titluri în Premier League.
"Kun" Aguero și-ar dori să continue pe Etihad, locul unde s-a simțit excelent în ultimii 9 ani și jumătate, însă asta nu depinde doar de el. Oficialii lui City nu i-au propus prelungirea contractului nici până la această oră, iar despărțirea de starul argentinian este din ce în ce mai probabilă.
Aguero va rămâne liber de contract în vară, iar celelalte cluburi pot să înceapă deja negocierile pentru un eventual transfer la finalul sezonului. Și, potrivit Daily Mail, prima echipă de top care se află pe urmele argentinianului este Barcelona, unde evoluează bunul său prieten și coleg de la națională, Lionel Messi.

Aguero, dorit de Barcelona! Atacantul lui City ar putea face "rocada" cu amicul Messi

Interesant este că, în ultimele luni, s-a discutat intens despre posibilul transfer al lui Messi la Manchester City. Contractul talismanului Barcelonei expiră tot în vară, iar presa internațională susține că vicecampioana Angliei se bate cu PSG pentru semnătura sa.
Astfel, există un anumit scenariu în care Messi și Aguero ar putea realiza un schimb spectaculos de echipe.
Catalanii vor să fie siguri că vor avea un înlocuitor pe măsură pentru Messi, în cazul în care câștigătorul a 6 Baloane de Aur nu va decide să semneze un nou contract. Și, cum situația lui Aguero este identică, oficialii de pe Camp Nou par dispuși să-l aducă în vară.
Spre deosebire de Mbappe, Mane și alte nume răsunătoare vehiculate în presa internațională, transferul lui Aguero ar reprezenta cu siguranță cea mai profitabilă afacere pentru Barcelona, deoarece formația blaugrana nu ar fi nevoită să plătească vreun ban pentru transferul său.
Singurele cheltuieli ale catalanilor vor fi reprezentate de salariul lui Aguero. La Manchester City, internaționalul argentinian câștigă 230.000 de lire/săptămână.
379 de meciuri a adunat Aguero în tricoul lui Manchester City, devenind golgheterul all-time al clubului, cu 256 de goluri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo