Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Am greșit și ne pare rău!” Arsenal, singurul club care a cerut scuze fanilor pentru Super Ligă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/04/2021 la 01:30 GMT+3

Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal și Tottenahm au anunțat că s-au retras din Super Liga Europeană. Chelsea urmează să facă un anunț similar.

Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Dintre cele cinci cluburi (va urma și Chelsea) care și-au anunțat retragarea din Super Liga Europeană, Arsenal a fost singura care a cerut scuze fanilor în comunicatul oficial.
”Nu a fost niciodată intenția noastră să vă cauzăm acest stres, însă când a venit invitația de a ne alătura Super Ligii, știam că nu vor fi garanții, dar nu am vrut să fim lăsați în urmă și am vrut să ne asigurăm că protejăm viitorul clubului.
După ce v-am ascultat pe voi și comunitatea fotbalistică în ultimele azile, am decis să ne retragem din Super Ligă. Am făcut o greșeală și vă cerem scuze.
Știm că va dura mult până când veți avea din nou încredere în ce vrem să facem aici, dar trebuie să spunem clar că decizia de a face parte din Super Ligă a fost pentru a proteja Arsenal, clubul pe care voi îl iubiți”, se arată în comunicatul tunarilor.

Comunicatul emis de Manchester United

”Am ascultat cu atenție reacțiile fanilor noștri, ale guvernului britanic și ale celorlalte părți implicate. Rămânem angajați să lucrăm cu comunitatea din fotbal pentru a găsi soluții sustenabile pentru problemele pe termen lung ale sportului”, au scris cei de la United.

Comunicatul emis de Tottenham (Daniel Levy)

”Regretăm anxietatea și supărarea create de SUepr Ligă. Am crezut că este important ca clubul nostru să participe la dezvoltarea unei noi structuri care ar fi putut asigura fair play financiar și sustenabilitate, dar care să și aducă susținere pentru întreaga lume a fotbalului.
Credem că nu ar trebui să stăm niciodată pe loc și că sportul ar trebui să analiezeze constant competițiile pentru a se asigura că sportul continuă să evolueze. Mulțumim suporterilor că și-au prezentat opiniile”, a afirmat Daniel Levy.

Comunicatul lui Liverpool

”În ultimele zile, clubul a primit opinii de la părțile cheie implicate, atât intern cât și extern și dorim să le mulțumim pentru contribuțiile lor valoroase”, se arată în comunicatul cormoranilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo