Liverpool, Bayern Munchen, Dortmund și Barcelona se înscriseseră deja în cursa pentru noul puști minune al fotbalului mondial. Adeyemi evoluează perfect pentru Salzburg, fosta formație a lui Haaland, având 12 goluri și două assisturi în cele 17 partide jucate pentru club, în acest sezon. Evoluțiile perfecte l-au determinat pe Hansi Flick să îl cheme la naționala mare a Germaniei, iar viitorul puștiului pare unul glorios.
Se părea că din vara lui 2022 vom asista la o bătălie pe muchie de cuțit pentru semnătura lui, însă Chelsea e decisă să se miște mai repede decât oricine și să își asigure semnătura vârfului încă din această iarnă.
Partida cu Malmo, din Champions League, a arătat greșelile făcute de conducerea formației de pe Stamford Bridge în vară, când s-a renunțat prea ușor la Giroud și Batshuayi. Astfel, acum Tuchel se bazează în ofensivă doar pe Lukaku și Werner, iar ambii s-au accidentat în disputa de la mijlocul acestei săptămâni. Ca atare, "Regina Europei" va trebui să improvizeze în următoarele meciuri (se estimează că ambii atacanți vor fi apți abia după pauza internațională), cu Havertz "9" fals.
Cupa Mondială FIFA
Reacția genială a presei din Spania după finalul de coșmar din grupa E: "Danke, Havertz!
ACUM 9 ORE
Să câștigi titlu în Premier League și să te bați pentru a-ți apăra trofeul Champions League e imposibil în atare condiții, orice accidentare a lui Lukaku fiind extrem de greu de suplinit. În consecință, Tuchel și Abramovich au avut un video call în care au discutat despre necesitatea aducerii unui vârf în iarnă, iar Karim Adeyemi e alesul.
Salzburg se așteaptă să primească 40 de milioane de euro în schimbul puștiului de 19 ani, o sumă considerată mai mult decât acceptabilă de Chelsea, judecând după vârsta și potențialul atacantului.
Adeyemi pare exact tipul de jucător pe care Tuchel îl apreciază în mod deosebit: foarte rapid, mobil, care poate evolua pe mai multe posturi (atât ca număr "9", dar și în benzi sau ca al doilea vârf).
CITEȘTE ȘI:
4 FINALIȘTI PENTRU POSTUL DE ANTRENOR LA NEWCASTLE. FONSECA ȘI-A DAT DEJA OK-UL, IAR ENGLEZII ȘTIU SALARIUL

Chelsea a fost aproape să îl ia pe Adeyemi în 2018

Nu este prima încercare a lui Chelsea de a-l semna pe talentatul puști cu origini române (mama sa este din Brașov).
În 2018, "albaștrii" au fost foarte interesați de puștiul care atunci avea doar 16 ani, așa cum a dezvăluit de curând Manfred Schwabl, fost mare internațional german și oficial al lui SpVgg Unterhaching, fosta echipă a lui Adeyemi.
"Am avut mereu o relație apropiat cu familia lui Karim. Chelsea l-a vrut în 2018, așa că am mers împreună cu el și tatăl său la Londra. A fost o experiență utilă pentru Adeyemi, chiar s-a antrenat cu o grupă de juniori ai lui Chelsea. Dar părinții lui au considerat că să meargă în Anglia la doar 16 ani e prea mult. Au preferat să îl țină aproape, să se ocupe atent de evoluția lui", a dezvăluit Manfred Schwabl, citat de Mirror.
Chelsea joacă în această etapă de Premier League contra lui Norwich, într-o partidă ce poate fi urmărită pe Eurosport 1 sâmbătă, de la 14:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Cupa Mondială FIFA
Courtois, nemilos după eliminarea de la Mondial: "Nu suntem generația de aur!" Reacția lui Lukaku
ACUM 11 ORE
Cupa Mondială FIFA
Presa din Belgia, reacții dure după eliminare! "Această Cupă Mondială a fost prea mult pentru unii"
ACUM 13 ORE