Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, aproape de primul transfer al iernii. Pe cine vrea să aducă Arteta din La Liga

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/01/2020 la 13:12 GMT+2

Arsenal este foarte aproape de a-l achiziționa pe Thomas Lemar de la Atletico Madrid, conform presei spaniole.

asda

Credit imagine: Getty Images

Mai multe echipe din Premier League sunt interesate de francezul de 24 de ani, printre care și Wolves și Tottenham. Totuși, conform MARCA, Arsenal este favorită pentru a-l cumpăra.
Atletico este dispusă să renunțe la internaționalul francez, pe care l-au cumpărat pentru 60 de milioane de euro de la Monaco în 2018. Lemar a avut probleme în a se adapta de când a părăsit Ligue 1 iar tânărul a reușit să înscrie doar trei goluri și să furnizeze șase assist-uri în 64 de meciuri pentru echipa lui Simeone.
Thomas Lemar
Simeone i-a oferit multe oportunități lui Lemar pentru a-și redescoperi forma în acest sezon însă această stagiune a fost una foarte slabă - nu a reușit niciun gol sau assist în 21 de meciuri.
Conform Goal, Atletico este dispusă să îl lase pe Lemar să plece și ca formă de împrumut în această lună, câtă vreme are opțiune de cumpărare pentru cel puțin 40 de milioane de euro.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo