Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dorit de Manchester United, Bale ar putea reveni la Tottenham, după despărțirea de Real Madrid

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/09/2020 la 09:24 GMT+3

Gareth Bale părea ca și transferat la Manchester United, după anunțul jurnaliștilor de la The Times. Între timp, agentul său a confirmat că există discuții și cu oficialii lui Tottenham, clubul pentru care starul galez a mai evoluat în perioada 2007-2013.

Gareth Bale (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Gareth Bale își dorește să prindă cât mai multe minute pe teren, lucru care nu s-a întâmplat în ultimul sezon petrecut la Real Madrid și care nici nu se va întâmpla pe viitor, sub comanda lui Zinedine Zidane. Ca urmare, atacantul de 31 de ani caută o altă echipă la care să-și poată etala calitățile.
Principala favorită să-l transfere sub formă de împrumut pe Bale era Manchester United, după ce The Times a anunțat că board-ul de pe Old Trafford ar fi fost dispus să-i acopere salariul uriaș de 17 milioane de euro/sezon.
"Telenovela" lui Gareth Bale părea se se apropie de final, însă agentul său a lansat o nouă ipoteză care tulbură din nou apele. Jonathan Barnett a anunțat că există discuții și cu oficialii lui Tottenham, un alt club de top din Premier League.
"Sunt discuții. Bale încă iubește Spurs. Își dorește să ajungă acolo.", a spus Barnett, pentru BBC Radio Wales.

Dorit de Manchester United, Bale ar putea reveni la Tottenham, după despărțirea de Real Madrid

În ciuda atașamentului lui Bale față de Tottenham, transferul său nu se anunță deloc simplu. Clubul londonez, patronat de Daniel Levy, nu dispune de fondurile lui Manchester United. Presa britanică susține că Real Madrid ar fi dispusă să acopere 50% din salariul astronomic al lui Bale pentru ca Tottenham să poată finaliza împrumutul.
În același timp, Daily Mail susține că Spurs ar putea forța un transfer definitiv, în care să fie inclus și Dele Alli. La ora actuală, Tottenham nu își permite să achite atât suma de transfer cerută de Real - 34 milioane de euro -, cât și salariul anual al lui Bale - 17 milioane de euro. Din acest motiv, londonezii ar fi dispuși să-l includă în tranzacție și pe Dele Alli, jucător cotat la 64 milioane de euro de transfermarkt.com.
Bale a mai evoluat la Tottenham timp de 6 sezoane. Starul galez a impresionat în tricoul londonezilor și a atras repede atenția celor de la Real Madrid. Spaniolii au achitat în urmă cu 7 ani suma de 101 milioane de euro - record la vremea respectivă.
Bale a marcat 56 de goluri și a oferit 58 de pase decisive pentru Tottenham în 203 de apariții.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo