Câștigător al titlului în Premier League, cu City (2012), Balotelli a mai evoluat la cluburi mari ale Europei, precum Liverpool, Milan sau Marseille.
Acum, vârful s-a despărțit de Brescia, după ce a lipsit nemotivat de la mai multe antrenamente și a ajuns să se antreneze cu o formație de Serie D. Totuși, numele lui încă atrage, astfel că nu duce lipsă de oferte.
Cea mai probabilă destinație e în acest moment Barnsley, formație care evoluează în a doua ligă din Anglia. Potrivit Sky Sports, oficialii clubului din Championship i-au făcut o ofertă clară italianului, iar acesta și Mino Raiola cântăresc alternativele. Totuși, există toate premisele pentru ca "Super Mario" să se întoarcă în Anglia pentru a-și relansa cariera.
Turkish Süper Lig
"Sunt la fel de bun ca Messi și Ronaldo!" De ce crede Balotelli că nu a ajuns la același nivel
02/03/2022 LA 16:13

Vasco da Gama îi face marcaj strâns lui Balotelli

Principala oponentă a lui Barnsley în lupta pentru semnătura lui Balotelli e Vasco da Gama, formație din Brazilia. Oficialii clubului au admis că și-l doresc pe fotbalistul italian.
"Nu e un vis să îl aducem pe Balotelli în Brazilia, ci o realitate", a spus Fabio Cordella, directorul sportiv al lui Vasco da Gama, pentru Tuttosport.
Brazilienii vor să îl convingă pe italian nu doar printr-un salariu tentant, dar și prin oportunitatea de a lucra cu Walter Zenga. Oficialii sud-americani au confirmat că fostul tehnician de la FCSB și Dinamo e o variantă pentru banca tehnică.
"Pentru moment avem un antrenor, dar Zenga e un antrenor pe care îl respectăm și pe care ni l-am dori în viitor", a mai spus Cordella.
Totuși, din câte se pare, Balotelli nu e încântat de perspectiva părăsirii Europei și șansele să semneze cu Barnsley sunt destul de mari.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
19/01/2022 LA 15:42
Turkish Süper Lig
Balotelli, revanșă în fața antrenorului care spunea că "nu are creier"! Cum a sărbătorit golul
22/09/2021 LA 14:25