Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Balotelli, aproape să se întoarcă în Anglia. Mino Raiola a primit oferta oficială

Cristian Mihală

Publicat 20/11/2020 la 11:30 GMT+2

Barnsley a confirmat că i-a făcut o ofertă oficială lui Mario Balotelli, fotbalist liber de contact.

Manchester City striker Mario Balotelli (Reuters)

Credit imagine: Eurosport

Câștigător al titlului în Premier League, cu City (2012), Balotelli a mai evoluat la cluburi mari ale Europei, precum Liverpool, Milan sau Marseille.
Acum, vârful s-a despărțit de Brescia, după ce a lipsit nemotivat de la mai multe antrenamente și a ajuns să se antreneze cu o formație de Serie D. Totuși, numele lui încă atrage, astfel că nu duce lipsă de oferte.
Cea mai probabilă destinație e în acest moment Barnsley, formație care evoluează în a doua ligă din Anglia. Potrivit Sky Sports, oficialii clubului din Championship i-au făcut o ofertă clară italianului, iar acesta și Mino Raiola cântăresc alternativele. Totuși, există toate premisele pentru ca "Super Mario" să se întoarcă în Anglia pentru a-și relansa cariera.

Vasco da Gama îi face marcaj strâns lui Balotelli

Principala oponentă a lui Barnsley în lupta pentru semnătura lui Balotelli e Vasco da Gama, formație din Brazilia. Oficialii clubului au admis că și-l doresc pe fotbalistul italian.
"Nu e un vis să îl aducem pe Balotelli în Brazilia, ci o realitate", a spus Fabio Cordella, directorul sportiv al lui Vasco da Gama, pentru Tuttosport.
Brazilienii vor să îl convingă pe italian nu doar printr-un salariu tentant, dar și prin oportunitatea de a lucra cu Walter Zenga. Oficialii sud-americani au confirmat că fostul tehnician de la FCSB și Dinamo e o variantă pentru banca tehnică.
"Pentru moment avem un antrenor, dar Zenga e un antrenor pe care îl respectăm și pe care ni l-am dori în viitor", a mai spus Cordella.
Totuși, din câte se pare, Balotelli nu e încântat de perspectiva părăsirii Europei și șansele să semneze cu Barnsley sunt destul de mari.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo