Jucătorii cheie din echipa lui Eddie Howe sunt cu adevărat vânați de granzii din Premier League. Proaspăt retrogradată în Championship, Bournemouth nu se mai poate opune ofertelor pe care le primește pentru jucătorii de top din echipa lui Eddie Howe, astfel că echipa de pe Dean Court va avea o misiune dificilă în sezonul viitor.
Azi, presa din Marea Britanie a anunțat că Bournemouth tocmai a acceptat o ofertă de la Manchester City pentru Nathan Ake, fundașul centra al lui Eddie Howe pe care Pep Guardiola l-a avut în atenție de mult timp. Acum, Bournemouth s-a înțeles pentru vânzarea lui Ake în schimbul sumei de 45 de milioane de euro. Oricum, lui Bournemouth i-ar fi fost dificil să-l păstreze pe Ake în Championship.

Bournemouth se destramă în fața granzilor din Premier League

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Ake nu este singurul jucător de la Bournemouth care-și pregătește bagajele pentru partea superioară din Premier League. Un alt fundaș de mare perspectivă, fotbalistul în vârstă de 21 de ani Lloyd Kelly este dorit de campioana Angliei, Liverpool. Jurgen Klopp îl vrea pe Kelly ca variantă de rezervă pentru Lovren. În plus, David Brooks este și el pândit de cluburile mari din Anglia. Printre echipele pregătite să facă o ofertă este Tottenham. Mai mult, Callum Wilson are șanse foarte mici să rămâna la Bournemouth și să joace în Championship.
Pe de altă parte, Bournemouth pierde și pe altă parte. Harry Wilson, despre care s-a vorbit că oficialii lui Bournemouth ar fi vrut sa îl transfere definitiv, se va întoarce aproape sigur pe Anfield, urmând ca șefii campioanei Angliei să îi găsească altă destinație, fie ca împrumut, fie ca transfer definitiv.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31