Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brandon Williams și-a cheltuit întregul salariu ca să-i ofere tatălui său un cadou de neuitat

Cosmin Cioboata

Publicat 22/05/2020 la 16:19 GMT+3

Brandon Williams (19 de ani), fundașul lui Manchester United, și-a surprins tatăl cu un cadou special: o mașină de 40.000 de lire, echivalentul sumei pe care tânărul o încasează săptămânal.

Brandon Williams, fundașul lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Williams este unul dintre jucătorii de mare perspectivă din lotul lui Manchester United, promovat la prima echipă de Ole Gunnar Solskjaer în urmă cu un an. Crescut la academia "diavolilor roșii", fundașul stânga s-a integrat repede în vestiarul de pe Old Trafford, alături de jucători cu nume "grele", precum Paul Pogba, David de Gea și Harry Maguire.
Odată cu trecerea timpului, Brandon a prins foarte multă încredere și și-a îmbunătățit vizibil jocul. Evoluțiile sale consistente l-au propulsat în primul "11" al lui United, din care mai fac parte și alți tineri extrem de talentați: Marcus Rashford, Daniel James și Wan-Bissaka.

Surpriza lui Brandon Williams pentru tatăl său

La numai 19 ani, Williams se bucură de un salariu de 40.000 de lire/săptămână. În semn de apreciere pentru toată susținerea venită din partea tatălui său, puștiul englez a hotărât să-i ofere un cadou special, cu ocazia aniversării acestuia. Când a ajuns în fața casei, tatăl lui Brandon s-a trezit cu un Mercedes 4x4 de culoare neagră, pe care tânărul a cheltuit întrega sumă câștigată într-o săptămână.
"Tu vorbești serios? Am început să tremur. Sigur nu glumești?", a fost reacția tatălui său, cuprins de emoții. Răspunsul fundașului lui United a venit imediat, după ce i-a înmânat cheile de la noua "bijuterie": "Da, vorbesc foarte serios! Du-te să vezi".

Williams, 26 de meciuri la United

După debutul său la prima echipă, Williams a dezvăluit că părinții săi nu l-au crezut când le-a dat vestea cea mare: "Eram foarte entuziasmat! I-am sunat pe părinții mei, dar nu m-au crezut. Am fost nevoit să-i conving."
Grație prestațiilor sale excelente, Williams a primit un nou contract în luna octombrie. Până în acest moment, fundașul de 19 ani a strâns 26 de apariții în tricoul lui United în toate competițiile, reușind să înscrie și un gol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo