Bruno Fernandes a ajuns în ianuarie 2020 la Manchester United și în scurt timp a devenit unul dintre liderii echipei lui Solskjaer. Portughezul este indispensabil pentru "diavoli", iar cifrele vorbesc de la sine: 35 de goluri marcate și 21 de pase decisive în 63 de meciuri jucate în toate competițiile în mai puțin de un an.
Când s-a transferat de la Sporting, mijlocașul de 26 de ani a semnat pe 5 ani cu United, având un salariu de 100.000 de £ pe săptămână. Convinși de evoluțiile excelente ale portughezului, conducătorii lui United i-au propus acestuia semnearea unui nou acord, până în 2026, cu un salariu dublu.
Oferta pare de nerefiuzat, dar presa engleză notează că portughezul a spus "nu". The Mirror scrie că Fernandes nu este preocupat doar de bani, ci mai ales de performanță. Astfel, lusitanul a condiționat semnarea unui nou acord de garanția unor transferuri în viitorul apropiat, care să o transforme pe United într-o adevărată forță în Premier League.
Campionatul European UEFA
"Lucrul ăsta e mai important decât Ronaldo!" Ce spune Bruno Fernandes înaintea duelului cu Germania
17/06/2021 LA 13:43
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978317.jpg

Bruno Fernandes vrea performanță la United

În acest sezon, Man United a avut evoluții oscilante, dar chiar și așa este pe locul 2 în Premier League, iar locul de Champions League este în mare parte asigurat. Totuși, un asemenea club nu se poate mulțumi cu atât. Titlul în Premier League și ajungerea în fazele superoare ale Champions League trebuie să redevină obișnuințe la gruparea de pe Old Trafford, iar Bruno Fernades consideră că pentru asta echipa trebuie întărită.
Acest lucru nu va fi însă simplu de realizat, mai ales din cauza problemelor financiare provocate de pandemie. United are nevoie neapărată de jucători de valoare în apărare, iar Solskjaer și-a stabilit deja prioritățile în acest sens. În plus, aducerea unui număr 9 care să marcheze constant va fi o altă provocare, daoarece e tot mai clar că Edinson Cavani va pleca în vară.
Chiar dacă Solskjaer are pe mână mulți jucători tineri de valoare, e nevoie de un plus de experineță la echipă pentru a emite pretenții la titlu. United e pe 2 în acest sezon, dar și datorită faptului că Liverpool și Chelsea au avut o stagiune modestă, mult sub adevăratul potențial. E de așteptat ca în sezonul viitor cele 2 să fie candidate clare la campionat, alături de Manchester City. În plus, Tottenham și Arsenal vor căuta și ele să se implice în următorii ani în această luptă, deci United va avea o misiune extrem de grea în a redeveni campioana Angliei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Clauza inedită din contractul lui Bruno Fernandes. Sporting ar putea încasa un bonus considerabil
06/03/2021 LA 10:52
Fotbal
Aceștia sunt magicienii Europei! Jucătorii cu cele mai multe șanse create în Top 5 campionate
25/01/2021 LA 11:09