Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Derby de poveste pe Stamford Bridge între Chelsea și Arsenal. Bellerin aduce un punct pe Emirates

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/01/2020 la 00:16 GMT+2

Derby-ul dintre Chelsea și Arsenal, de pe Stamford Bridge, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce "tunarii" au evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 26.

Bellerin

Credit imagine: Getty Images

După un început calm de partidă pe Stamford Bridge, între Chelsea și Arsenal, lucrurile s-au încins brusc în minutul 26, când David Luiz l-a faultat în careu pe Tammy Abraham. Mustafi a trimis prea încet spre propriul portar, iar Tammy Abraham a profitat de ocazie. Atacantul a țâșnit pe lângă Leno și a rămas cu poarta goală în față. David Luiz s-a sacrificat și l-a faultat pe Abraham, deși jucătorul lui Chelsea se afla în careu.
picture

Chelsea - Arsenal | David Luiz a faultat în careu și a primit direct roșu

Arbitrul i-a acordat fundașului brazilian direct cartonașul roșu, spre nemulțumirea lui Luiz, care se gândea că va primi doar galben. Omul care în trecut a jucat chiar la Chelsea a ieșit cu greu de pe teren, în uralele suporterilor formației de pe Stamford Bridge.
Jorginho, omul cu penalty-urile de la Chelsea, a transformat de la 11 metri cu un șut plasat, lângă bară. Leno i-a ghicit colțul, dar n-a reușit să respingă. Italianul reușise să marcheze și în partida tur din Premier League, când formația lui Lampard s-a impus pe Emirates, scor 1-2.
picture

Chelsea - Arsenal | Jorginho deschide scorul din penalty

Martinelli, cursă de la poartă la poartă

Martinelli a readus zâmbetele pe fețele suporterilor lui Arsenal în minutul 63. Înlocuitorul lui Aubameyang din primul 11 al "tunarilor" a reușit o cursă extraordinară, de la propria poartă. Atacantul de numai 18 ani a profitat de o dezorganizare a lui Chelsea, după un corner executat slab de trupa lui Lampard, și a pornit pe contra-atac. Brazilianul n-a putut fi oprit de nimeni și a finalizat cu mult calm, pe lângă Kepa.
Cu 5 minute rămase pe tabelă, Azpilicueta a găsit spațiul porții lui Leno din careu, după o centrare expediată Hudson-Odoi. Căpitanul lui Chelsea a reușit să înscrie și formația lui Lampard părea din nou să stăpânească partida.
Gabriel Martinelli

Bellerin, primul gol în actualul sezon

Arsenal, aflată în inferioritate numerică încă din prima repriză, a dat replica decisivă prin Hector Bellerin, în minutul 87. Fundașul spaniol a reușit primul său gol în acest sezon pentru "tunari", cu un șut la colțul lung, de la marginea careului.
S-a încheiat 2-2, la finalul unui meci în care Arsenal a luptat din răsputeri să obțină măcar un egal, deși a jucat cu un om în minus în mare parte a meciului.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo