Brazilianul în vârstă de 28 de ani va reveni la Barcelona la sfârșitul lunii august, însă șansele de a prinde primul 11 pe Camp Nou sunt foarte mici, astfel că cea mai probabilă mutare pentru Philippe Coutinho ar fi să revină în Premier League, lucru dorit de jucător. Chiar impresarul lui, Kia Joorabchian, a spus-o, în urmă cu doar câteva zile.
"Noi nu am ținut secret că el vrea să revină în Anglia, dacă poate. Adoră să joace în Premier League și cred că este una dintre prioritățile lui. Dar de asemenea, nu refuză să rămână în Barcelona, deci e foarte deschis. Există foarte mult interes real pentru că el este un mare jucător, așa că există mereu interes", a spus Kia Joorabchian, potrivit Talksport.

Coutinho, în Premier League pentru doar 10 milioane de euro

Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Printre echipele interesate de Coutinho sunt Arsenal și Tottenham, însă în pole-position pentru semnătura lui se află tunarii. Presa din Marea Britanie transmite că echipa lui Mikel Arteta l-ar putea aduce pe Emirates pe Coutinho pentru doar 10 milioane de euro! Totuși, Barcelona ar primi ceva mai mult decât suma de 10 milioane de euro. Cum Arteta vrea să scape de Matteo Guendouzi, Arsenal ar urma să-l cedeze la Barcelona și să ofere și cele 10 milioane de euro.
În orice caz, conducerea lui Arsenal așteaptă rezultatul din finala Cupei Angliei, transmisă sâmbătă în direct pe Eurosport 1, de la 19.30. Șefii de pe Emirates nu vor să ia nicio decizie cu privire la transferuri până când sezonul tunarilor nu se încheie cu adevărat, mai ales că o victorie în Cupa Angliei le-ar asigura și un venit pe care l-ar putea folosi în achiziționarea pieselor lipsă din puzzle-ul lui Arteta. Arsenal trebuie să se impună în fața celor de la Chelsea pentru a obține calificarea în Europa League, fapt care ar suplimetna bugetul echipei lui Arteta.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 28-a din Premier League
08/03/2022 LA 12:36
Premier League
Coutinho, lăudat de o legendă din Premier League: "Va fi una dintre poveștile sezonului"
11/02/2022 LA 17:01