Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Crystal Palace - Chelsea. Echipa lui Lampard se impune cu emoții pe Selhurst Park

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/07/2020 la 21:58 GMT+3

Chelsea a învins cu 3-2 la Crystal Palace după golurile marcate de Olivier Giroud, Christian Pulisic și Tammy Abraham. Echipa lui Lampard a trecut momentan peste Leicester în clasament.

Christian Pulisic of Chelsea celebrates after scoring his team's second goal during the Premier League match between Crystal Palace and Chelsea FC at Selhurst Park on July 07, 2020 in London, England. Football Stadiums around Europe remain empty due to t

Credit imagine: Getty Images

Începutul partidei a fost dominat clar de Chelsea care părea să fie periculoasă la fiecare acțiune către poarta lui Guaita însă scorul a fost deschis mai degrabă din noroc. Sau din ghinion, depinde din ce unghi privești. În minutul 6 Willian a profitat de faptul că fostul său coechipier, Gary Cahill, a făcut întindere și l-a lăsat complet singur pentru a-i pasa simplu lui Olivier Giroud care nu a ratat din șase metri.
Echipa lui Lampard a continuat să controleze fără probleme partida și după mai multe ocazii ratate, Willian a fost din nou cel responsabil cu pasa de gol. Mingea a ajuns de data aceasta la Christian Pulisic care după o pendulare rapidă în careu a trimis mingea imparabil la colțul scurt. Acesta a fost al nouălea gol al americanului din acest sezon, dar Willian este actorul principal. Brazilianul a fost implicat în șapte goluri de la revenirea fotbalului - 5 goluri și 2 assist-uri în 7 meciuri. Dacă vrei să te asiguri că or să-ți simtă lipsa colegii, așa o faci.
picture

Zaha marchează împotriva lui Chelsea printr-un șut superb

În pare marte prima repriză s-a desfășurat în același ritm, cu Chelsea la conducere fără probleme. Numai că Reece James a pierdut mingea la centrul terenului iar balonul a ajuns în cele din urmă la Wilfried Zaha care a decis că e o idee bună să șuteze de la 30 de metri. Și chiar a fost pentru că mingea nu o fi fost cea mai plasată, dar a fost înaltă și puternică iar Kepa nu a mai avut ce face. Primul gol al lui Zaha de pe 16 decembrie. Meci relansat? Nu chiar pentru că albaștrii au revenit la cârma partidei după scurt timp.
Repriza a doua a continuat în același ritm fără ca Palace să fie periculoasă în vreun fel iar când Tammy Abraham a marcat primul său gol din ianuarie în minutul 71 părea că totul e decis. Din nou. Dar Palace nu pare că știe să renunțe iar la doar un minut distanță, după o pătrundere excelentă a lui Van Aanholt a urmat o pasă ideală pentru Benteke care nu a ratat din 3 metri și a readus din nou diferența la un singur gol. Apărarea lui Chelsea nu o să vrea să vadă reluări cu acest gol.
După un final de meci cu ocazii pe bandă rulantă pentru Palace, rezultatul a rămas 3-2 iar Chelsea a rămas, cu emoții, cu cele trei puncte. Așadar cursa rămâne strânsă pentru locurile de Champions League. Leicester, Chelsea, Manchester United și Wolves se luptă pentru două locuri, cele patru echipe fiind despărțite de opt puncte.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo