”Sunt fan Arsenal de la opt ani. Arsenal este echipa mea. Iubesc clubul și fanii”, a declarat Ek pentru CNBC.
Mi se pare că este o oportunitate extraordinară pentru a aduce o viziune la club care va readuce gloria de altădată.
”Sunt foarte serios și am strâns deja fondurile pentru asta așa că le voi face o ofertă foarte convingătoare patronilor. Sper să mă asculte”, a precizat el.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Întrebat ce părere are despre faptul că cei din familia Kroenke au declarat că Arsenal nu este de vânzare, Ek nu a dat înapoi: ”Nu mă așteptam să fie ceva ce se va face peste noapte, sunt pregătit pentru ceva pe termen lung. Ce pot eu să fac este să pregătesc o ofertă bună și să sper că mă vor asculta”.

Șansa lui Ek: Kroenke, din ce în ce mai contestat de fanii lui Arsenal

Fanii lui Arsenal s-au săturat de managementul defectuos al lui Stan Kroenke, omul care a preluat în totalitate conducerea clubului în 2018. Înscrierea în Super Ligă a fost picătura care a umplut paharul suporterilor "tunari". Aceștia s-au adunat în număr mare în fața stadionului Emirates, înaintea meciului cu Everton, și au protestat împotriva lui Kroenke.
Suporterii londonezi îi cer lui Kroenke să vândă clubul, iar în acest context Daniel Ek pare a avea susținerea fanilor tunari.
Ulterior, Daily Mail a aflat că trei jucători legendari ai lui Arsenal îl vor susține pe Daniel Ek: Thierry Henry, Patrick Vieira și Dennis Bergkamp. Cei 3 fotbaliști care au contribuit la sezonul invincibil 2003/2004 vor îndeplini diferse funcții la Arsenal, dacă miliardarul suedez va deveni proprietar.
Veștile s-ar putea să nu fie, însă, în totalitate bune. Spotify, compania fondată și patronată de suedezul Ek, deși are mare succes la nivel global, este contestată puternic de artiști care susțin că primesc mult prea puțini bani pentru oamenii care îi aduc pe platformă și le ascultă melodiile.
Conform Forbes, Arsenal este considerat al 8-lea cel mai valoros club din lume, fiind evaluat la 2,88 miliarde de dolari.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31