Achiziţia, care ar fi o chestiune de zile, ar putea fi un prim pas făcut de omul de afaceri pentru preluarea controlului majoritar al echipei din Premier League. În afara clubului Sparta Praga, pe care îl deţine, Kretinsky are investiţii importante în companii britanice precum compania poştală Royal Mail, unde este acţionar majoritar, precum şi supermarketurile Sainsbury.
Oferta omului de afaceri este de aproximativ 210 milioane de euro, adică suma aferentă pentru 27% valoarea clubului, estimată de experții contactați de cehi la aproximativ 800 de milioane de euro.
Premier League
Inegalabilul Ronaldo. Recordurile stabilite, după o seară magică. Ce a zis Rangnick de prestația lui
12/03/2022 LA 21:11

Al doilea "transfer" de putere în Premier League, în acest sezon

Ar fi a doua cedare de acțiuni în Premier League în decurs de câteva săptămâni, după ce clubul Newcastle United a fost vândut, recent, unui fond saudit pentru 300 milioane lire sterline.
Această operaţiune vine la 11 ani distanță de când David Gold şi David Sullivan au preluat clubul. Aceștia nu au venit cu investițiile sperate de fani, dar în acest moment formația londoneză e într-o situație excelentă. După ce sezonul trecut a ratat la mustață un loc de Champions League, trupa condusă de David Moyes e acum pe 4, etalând un fotbal extrem de solid.
În lotul "ciocănarilor" de află în prezent trei fotbalişti cehi, fundaşul Vladimir Coufal şi mijlocaşii Tomas Soucek şi Alex Kral. Primii doi sunt titulari indiscutabili în formația lui Moyes.
Daniel Kretinsky deține cea mai mare companie din Europa Centrală în domeniul energiei. Averea sa este esetimată la 4 miliarde de dolari.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Chelsea se destramă! City și Real Madrid se luptă pentru unul dintre cei mai valoroși jucători
12/03/2022 LA 15:16
Premier League
The Times: Chelsea ar putea intra în faliment. Klopp: "Responsabil e unul singur: Putin!"
11/03/2022 LA 12:55