Achiziţia, care ar fi o chestiune de zile, ar putea fi un prim pas făcut de omul de afaceri pentru preluarea controlului majoritar al echipei din Premier League. În afara clubului Sparta Praga, pe care îl deţine, Kretinsky are investiţii importante în companii britanice precum compania poştală Royal Mail, unde este acţionar majoritar, precum şi supermarketurile Sainsbury.
Oferta omului de afaceri este de aproximativ 210 milioane de euro, adică suma aferentă pentru 27% valoarea clubului, estimată de experții contactați de cehi la aproximativ 800 de milioane de euro.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 13 ORE

Al doilea "transfer" de putere în Premier League, în acest sezon

Ar fi a doua cedare de acțiuni în Premier League în decurs de câteva săptămâni, după ce clubul Newcastle United a fost vândut, recent, unui fond saudit pentru 300 milioane lire sterline.
Această operaţiune vine la 11 ani distanță de când David Gold şi David Sullivan au preluat clubul. Aceștia nu au venit cu investițiile sperate de fani, dar în acest moment formația londoneză e într-o situație excelentă. După ce sezonul trecut a ratat la mustață un loc de Champions League, trupa condusă de David Moyes e acum pe 4, etalând un fotbal extrem de solid.
În lotul "ciocănarilor" de află în prezent trei fotbalişti cehi, fundaşul Vladimir Coufal şi mijlocaşii Tomas Soucek şi Alex Kral. Primii doi sunt titulari indiscutabili în formația lui Moyes.
Daniel Kretinsky deține cea mai mare companie din Europa Centrală în domeniul energiei. Averea sa este esetimată la 4 miliarde de dolari.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 17 ORE
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
IERI LA 15:00