Cantona a jucat un rol cheie în dominarea lui Manchester United în Premier League în anii 1990 sub comanda lui Sir Alex Ferguson, marcând 70 de goluri în 156 de meciuri și câștigând patru titluri în cinci sezoane.
Roy Keane a jucat în 366 de meciuri de Premier League pentru United și a câștigat șapte titluri între 1993 și 2005.
”Sunt foarte fericit și foarte mândru, dar în același timp nu sunt surprins. Aș fi fost surprins să nu fiu ales”, a declarat Cantona.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Bineînțeles, să joc în Anglia a fost un vis. Este un vis al tuturor să joace în Premier League. Am fost norocos să joc într-o echipă cu jucători minunați, un manager minunat și fani minunați”, a adăugat el.

ALAN SHEARER ȘI THIERRY HENRY, PRIMII ÎN HALL OF FAME

Hall of Fame este un top la care aspiră orice sportiv de performanță, însă foarte puțini ajung să se bucure de o asemenea onoare. Conducătorii Premier League au decis să creeze o astfel de galerie, care să se rezume doar la cei mai importanți fotbaliști care au jucat în Anglia începând cu 1992.
Peste un an, Premier League în actualul său format va împlini 30 de ani de existență și până atunci fanii vor putea alege cei mai mari jucători care să fie incluși în Hall of Fame-ul fotbalului englezesc. Fotbaliștii eligibili pentru a fi selectați în această categorie sunt cei retrași înainte de 1 august 2020.
Conducătorii Premier League au făcut primul pas și au selectat primii 2 fotbaliști din totalul de 8 care vor fi incluși în acest top. Aceștia sunt Alen Shearer și Thierry Henry.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport 1 vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52