Așteptarea fanilor Premier League a luat sfâșrit! În data de miercuri 17 iunie vor avea loc două meciuri restante: Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal Londra, toate echipele angrenate având un meci mai puţin disputat. Etapa a 30-a se va disputa în totalitate în weekend-ul 19-21 iunie. În afara acestei vești grozave, a venit și o declarație a șefului Premier League, care este optimist în privința prezenței fanilor pe stadioane, începând din sezonul viitor.
Richard Masters, șeful Premier League, spune că există aspect pozitive privind prezența fanilor pe stadioane în sezonul viitor, chiar dacă acest lucru s-ar putea întâmpla gradual. Începând cu data de 17 iunie, meciurile din campionatul englez vor reveni, însă fără suporteri în tribune, măsură implementată pentru a împiedica răspândirea de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825873.jpg
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53

Optimism cu privire la prezența fanilor în tribune la meciurile din Premier League

Nimeni nu știe când meciurile vor putea scăpa de acest model cu porțile închise și este corect să avem planuri contingente bine stabilite. Există însă optimism în Premier League și la cluburi că din sezonul viitor vom putea primi din nou fanii pe stadioane. S-ar putea întâmpla în faze. Sper să fie un plus moral, fiindcă este un aspect asupra căruia lucrăm. Știm cu toții cum este Premier League și știm că nu va fi la fel fără fani – Richard Masters, pentru Sky Sprots News.
Sezonul în Anglia a fost oprit pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, dar începând de săptămâna trecută echipele au primit aprobarea de a relua antrenamentele în grupuri mici de jucători, iar miercuri cluburile au votat în unanimitate reluarea antrenamentelor cu contact între jucători şi mărirea grupului la maxim zece jucători.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31