Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Fani pe stadion? Cu siguranță!" Anunțul făcut de șeful Premier League

Irina Aldea

Publicat 30/05/2020 la 09:17 GMT+3

Premier League a confirmat oficial restartul sezonului de fotbal în data de 17 iunie, cu porţile închise şi cu respectarea unor protocoale stricte de siguranţă.

Fanii din Premier League se vor putea întoarce pe arene, într-un număr redus, începând cu 17 mai

Credit imagine: Getty Images

Așteptarea fanilor Premier League a luat sfâșrit! În data de miercuri 17 iunie vor avea loc două meciuri restante: Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal Londra, toate echipele angrenate având un meci mai puţin disputat. Etapa a 30-a se va disputa în totalitate în weekend-ul 19-21 iunie. În afara acestei vești grozave, a venit și o declarație a șefului Premier League, care este optimist în privința prezenței fanilor pe stadioane, începând din sezonul viitor.
Richard Masters, șeful Premier League, spune că există aspect pozitive privind prezența fanilor pe stadioane în sezonul viitor, chiar dacă acest lucru s-ar putea întâmpla gradual. Începând cu data de 17 iunie, meciurile din campionatul englez vor reveni, însă fără suporteri în tribune, măsură implementată pentru a împiedica răspândirea de coronavirus.
Premier League fans

Optimism cu privire la prezența fanilor în tribune la meciurile din Premier League

Nimeni nu știe când meciurile vor putea scăpa de acest model cu porțile închise și este corect să avem planuri contingente bine stabilite. Există însă optimism în Premier League și la cluburi că din sezonul viitor vom putea primi din nou fanii pe stadioane. S-ar putea întâmpla în faze. Sper să fie un plus moral, fiindcă este un aspect asupra căruia lucrăm. Știm cu toții cum este Premier League și știm că nu va fi la fel fără fani – Richard Masters, pentru Sky Sprots News.
Sezonul în Anglia a fost oprit pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, dar începând de săptămâna trecută echipele au primit aprobarea de a relua antrenamentele în grupuri mici de jucători, iar miercuri cluburile au votat în unanimitate reluarea antrenamentelor cu contact între jucători şi mărirea grupului la maxim zece jucători.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo