Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriel, mesaj războinic după înfrângerea cu City: "Pentru această echipă, voi alerga până voi muri"

Cristian Mihală

Publicat 01/01/2022 la 20:26 GMT+2

Gabriel Magalhaes a reacţionat într-o postare pe Instagram în legătură cu eliminarea sa din partida cu City (1-2). Fundaşul central s-a simţit nedreptăţit, dar pare extrem de motivat pentru viitor, fiind convins că Arsenal poate termina pe locul 4 în cel mai puternic campionat din lume.

L'incompréhension de Xhaka et Gabriel suite à l'expulsion de ce dernier lors du match face à Manchester City (1-2)

Credit imagine: Getty Images

Arsenal are viitor, iar acesta poate fi unul fantastic, dacă oficialii clubului vor rezista tentaţiei de a-şi vinde vedetele. Exceptându-i pe Lacazette, Partey şi Xhaka, primul "11" al "tunarilor" e format din jucători sub 25 de ani, iar Arteta pare să îi calce pe urme, din multe puncte de vedere, mentorului său, Guardiola.
Bolnav de COVID-19, ibericul nu a fost pe banca lui Arsenal azi, dar a pregătit perfect partida cu liderul City, Guardiola lăudând modul în care s-a comportat formaţia de pe Emirates.
CITEŞTE ŞI:

Gabriel are încredere în Arsenal: "Hai să fim mai puternici în 2022!"

Londonezii au condus cu 1-0 şi au avut meciul în mână pentru o oră, dar în doar câteva minute totul s-a năruit. VAR-ul a dictat un penalty pentru "cetăţeni", Martinelli a ratat apoi incredibil, cu poarta goală, pentru ca apoi Gabriel să fie eliminat. Fundaşul brazilian a fost extrem de nervos pentru cel de-al doilea galben primit şi, la final, şi-a făcut cunoscut punctul de vedere.
"Îmi e greu să accept, dar doar Dumnezeu le ştie pe toate. Sunt mândru să fac parte din această echipă! Avem un spirit incredibil! Vom munci împreună mai mult şi vom lupta până la final. Pentru această echipă, voi alerga până voi muri! Hai să fim şi mai puternici în 2022!!!", a scris Gabriel pe Instagram, după eşecul cu City.
picture

7 minute ireale în Arsenal - City: penalty cu VAR, ocazii monumentale pentru tunari și roșu Gabriel

Arsenal este pe locul 4 în clasament, cu 35 puncte, iar City este lider, cu 53 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo