Arsenal are viitor, iar acesta poate fi unul fantastic, dacă oficialii clubului vor rezista tentaţiei de a-şi vinde vedetele. Exceptându-i pe Lacazette, Partey şi Xhaka, primul "11" al "tunarilor" e format din jucători sub 25 de ani, iar Arteta pare să îi calce pe urme, din multe puncte de vedere, mentorului său, Guardiola.
Bolnav de COVID-19, ibericul nu a fost pe banca lui Arsenal azi, dar a pregătit perfect partida cu liderul City, Guardiola lăudând modul în care s-a comportat formaţia de pe Emirates.
CITEŞTE ŞI:
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 13 ORE
HAALAND A DEZVĂLUIT, ÎN PRIMA ZI A ANULUI, UNDE SE VA TRANSFERA, DIN VARĂ: "VOI JUCA AICI"

Gabriel are încredere în Arsenal: "Hai să fim mai puternici în 2022!"

Londonezii au condus cu 1-0 şi au avut meciul în mână pentru o oră, dar în doar câteva minute totul s-a năruit. VAR-ul a dictat un penalty pentru "cetăţeni", Martinelli a ratat apoi incredibil, cu poarta goală, pentru ca apoi Gabriel să fie eliminat. Fundaşul brazilian a fost extrem de nervos pentru cel de-al doilea galben primit şi, la final, şi-a făcut cunoscut punctul de vedere.
"Îmi e greu să accept, dar doar Dumnezeu le ştie pe toate. Sunt mândru să fac parte din această echipă! Avem un spirit incredibil! Vom munci împreună mai mult şi vom lupta până la final. Pentru această echipă, voi alerga până voi muri! Hai să fim şi mai puternici în 2022!!!", a scris Gabriel pe Instagram, după eşecul cu City.

7 minute ireale în Arsenal - City: penalty cu VAR, ocazii monumentale pentru tunari și roșu Gabriel

Arsenal este pe locul 4 în clasament, cu 35 puncte, iar City este lider, cu 53 puncte.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42