Crystal Palace se pregătește de schimbări masive în această vară, dar clubul londonez a primit astăzi o veste cumplită. Eberechi Eze a suferit o accidentare la călcâiul lui Ahile la un antrenament, care îl va ține departe de teren o perioadă îndelungată.
Conform Sky Sports, mijlocașul de origine nigeriană va lipsi între 6 și 8 luni, astfel că acesta va reveni pe teren abia în prima parte a anului viitor.
Fotbal
Ce sume pot pune la bătaie pe transferuri granzii Angliei pentru a respecta fair-playul financiar
12/11/2021 LA 12:48
Eberechi Eze are 22 de ani și ajuns la Crystal Palace în vara anului trecut, când lonodnezii au plătit 16 milioane de £ celor de la QPR în schimbul său. În acest sezon, Eze a jucat 34 de partide în Premier League, marcând 4 goluri și oferint 6 assist-uri.
Eze are 8 selecții și un gol la naționala de tineret a Angliei și mulți specialiști îl vedeau o soluție de viitor la prima reprezentativă a Albionului.

Crystal Palace pregătește o adevărată revoluție în vară

Roy Hodgson a anunțat ieri că se va retrage din fotbal la finalul sezonului, iar presa britanică susține că Frank Lampard îl va înlocui pe vereranul manager la cârma lui Crystal Palace. Misiunea fostului antrenor de la Chelsa nu va fi deloc una ușoară, deoarece lotul echipei este unul profund îmbătrânit.
Media de vârstă din lotul lui Palace a fost cea mai ridicată din Premier League, în acest sezon (30 ani și jumătate), cu Gary Cahill și Vicente Guaita veteranii vestiarului. Clubul nu doar că va trebui să treacă peste despărțirea de Hodgson, un mare antrenor, dar va trebui să gestioneze și o situație aparte: 16 jucători se află la final de contract. Gary Cahill, James McArthur, James McCarthy, Wayne Hennessey, Mamadou Sakho, Christian Benteke, Patrick Van Aanholt, Stephen Henderson, Andros Townsend, Scott Dann, Martin Kelly, Nathaniel Clyne, Joel Ward, Connor Wickham, Jeffrey Schlupp și Sam Woods au angajamente până în iunie și e de așteptat ca puțini să continue pe Selhurst Park.
Se vor aduce fără doar și poate jucători tineri și talentați, dar cum bugetul nu e unul extraordinar, alegerea acestora va fi dificilă. Nu vor fi aduși tineri care să fi confirmat, ci doar cu potențial, în speranța că se pot adapta și crește.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
150 de ani de la primul meci jucat în Cupa Angliei, cea mai veche competiţie din istorie
11/11/2021 LA 13:03
Fotbal
Premier League | Crystal Palace - Wolves 2-0
07/11/2021 LA 06:54