Pep Guardiola este fără îndoială unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile, însă nu de puţine ori fotbaliştii care au evoluat sub comanda sa au venit cu dezvăluiri mai puţin aşteptate. Yaya Toure e un exemplu în acest sens, dar ultimul intrat pe această listă de contestatari e Angelino, actualul fundaş de bandă al lui Leipzig. Acesta îl acuză pe catalan că i-a distrus încrederea în sine, tratându-l nedrept.

Angelino: "Pep Guardiola m-a distrus"

Ajuns pe Etihad în 2013, ca junior al Academiei, Angelino a făcut pasul spre prima echipă în 2019, după mai multe sezoane în care a fost împrumutat. La PSV, în stagiunea 2018-2019 a jucat excepţional, astfel că se părea că Manchester City va avea un jucător care să acopere un post vulnerabil. Nu a fost deloc aşa, Angelino prinzând doar 6 meciuri pentru actualul lider din Premier League, în toate competiţiile.
Cupa Mondială FIFA
Tite, OUT de la naționala Braziliei după eliminarea de la Mondial! Cine e dorit în locul lui
ACUM 9 ORE
"Pep m-a distrus, mi-a omorât încrederea în mine. După ce m-am întors de la Eindhoven, m-a judecat după două meciuri în inter-sezon şi nu mi-a dat o şansă reală niciodată. Aşa că am fost fericit să vin la Leipzig şi să simt că fac parte dintr-un grup. Nagelsmann mi-a dat încredere, celălalt nu. La Leipzig, din ziua unu am simţit că sunt apreciat şi am avut parte de un boost de moral. Sunt fericit că pot să joc aici şi că am evoluţii consistente", a dezvăluit Angelino, citat de Goal.com.
Transferat definitiv la Leipzig vara trecută (pentru 18 milioane de euro), după un sezon în care a fost împrumutat la trupa germană, Angelino are un sezon magnific. A punctat de 8 ori şi a reuşit 11 pase decisive în cele 31 de partide jucate în această stagiune, în toate competiţiile.
Fără îndoială, cea mai bună prestaţie a avut-o în meciul decisiv pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor, cu United. Atunci, fundaşul stânga a reuşit un gol şi un assist, contribuind decisiv la victoria nemţilor.
În ceea ce o priveşte pe Manchester City, trupa lui Guardiola se pregăteşte de duelul cu revelaţia West Ham. Partida de sâmbătă, ora 14:30, va fi transmisă în direct de Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34