Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Leroy Sane. Marele pariu al lui City

Cristian Mihală

Publicat 20/06/2020 la 15:14 GMT+3

Leon Bailey, de la Bayer Leverkusen, este alesul lui Guardiola pentru a-l înlocui pe Leroy Sane. Fotbalistul jamaican de 22 de ani e văzut de Pep un fotbalist de mare viitor, iar cluburile au început deja negocierea pentru transfer, anunță Daily Express.

Pep Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Leroy Sane

Credit imagine: Getty Images

Leroy Sane a refuzat și ultima ofertă a lui Manchester City, dorind neapărat să meargă la Bayern Munchen. Informația a fost confirmată de tehnicianul "cetățenilor", care a lăsat de înțeles că germanul ar putea, totuși, rămâne, până la finalul contractului pe Etihad.
"Vrea să meargă la alt club. Nu știu dacă va fi neapărat în vara asta sau vara viitoare când îi expiră contractul", a afirmat Guardiola despre Sane.
Afirmația lui Pep este una normală, dar e evident că City nu va aștepta vara viitoare pentru a pierde un jucător atât de bine cotat gratis. Actuala campioană a Angliei îl va ceda din această vară pe fotbalistul de bandă stânga în Bundesliga, chiar dacă sub prețul pieței.

Leon Bailey, alesul lui Guardiola pentur City

În consecință, "cetățenii" vor avea nevoie de întăriri, iar soluția vine tot din campionatul german. Guardiola îl vrea pe Leon Bailey, un fotbalist extrem de rapid și care are posibilitatea să se dezvolte enorm în perioada următoare.
Jamaicanul e cotat la 29 milioane de euro de siteul de specialitate transfermarkt și nu va fi greu de adus, în condițiile în care nu e un titular indiscutabil pentru "aspirine". În actualul sezon a bifat doar 12 meciuri, dar acest lucru nu îl îngrijorează pe Pep, care crede mult în calitățile fotbalistului.
Vestea acestui transfer este venită să îi liniștească pe fotbaliștii de bandă din lotul lui City. Bernardo Silva, Mahrez, Sterling și Sane luptau până acum pentru cele două posturi din benzi, astfel că starurile "cetățenilor" vor avea acum posibilitatea să evolueze mai mult.
Guardiola a înțeles că rotația sa aduce nemulțumiri, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Sane nu a acceptat oferta de prelungire a contractului. Bailey își va asuma rolul de rezervă, dar staff-ul tehnic al "cetățenilor" are mare încredere că acesta poate deveni în viitoarele sezoane un fotbalist world class, care să ajute la modul real clubul.
De notat că această mutare, care la prima vedere nu e una spectaculoasă, ține cont și de situația actuală a lui City. Clubul a fost suspendat de UEFA, după ce nu a respectat fair-play-ul financiar, și nu va putea evolua în următoarele două sezoane ale cupelor europene. În aceste condiții, formația de pe Etihad e mult mai puțin interesantă pentru fotbaliștii cu o cotă impresionantă. Totuși, City speră ca decizia forului continental să fie întoarsă de TAS, dar trebuie menținut că această ipoteză nu are mari sorți de izbândă.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo