O echipă plină de tineri a lui Manchester City a învins-o pe Bournemouth cu 2-1 în Cupa Ligii joi seară. Adolescentul de 17 ani Liam Delap a marcat la debutul său pentru ca Phil Foden (20 de ani) să asigure victoria cetățenilor.

Au impresionat și Tommy Doyle (18 ani) și Taylor Harwood-Bellis (18 ani) iar Guardiola a informat că va avea nevoie de ei în următoarele săptămâni având în vedere accidentările de la echipă.

Premier League
Haos în defensiva lui Liverpool! După accidentarea lui Van Dijk, Klopp a mai primit o veste cumplită
ACUM 2 MINUTE

Pep Guardiola, nemulțumit de situația de la Manchester City

”Având în vedere situația de acum, avem nevoie de jucători de la academie. Avem doar 13 jucători apți de joc. Cu problemele pe care le avem în ofensivă, Delap va rămâne cu noi. Îl vom folosi”, a declarat Guardiola.

”Nu putem să uităm că la fel ca Foden și el este foarte tânăr. Mai are lucrrui pe care le poate îmbunătăți. Nu putem anticipa progresul fiecărui jucător tânăr”, a precizat spaniolul.

”I-am avut pe Phil, Eric, Liam și Cole Palmer. Felicităm academia. Eu sunt ultimul pas, dar sunt mulți oameni la club care lucrează la asta și este un mare succes pentru ei. Jason Wilcox este șeful academiei care ne ajută. De aceea avem academia, ca să o folosim când avem nevoie”, a declarat Pep.

De la Manchester City lipsesc Aguero, Laporte, Gundogan (infectat cu coronavirus) și Zinchenko.

Premier League
Jurgen Klopp mai primește și vești bune! Când ar putea reveni Alisson în poarta "cormoranilor"
ACUM O ORĂ
Premier League
Premier Podcast | By the order of Jack Grealish
ACUM O ORĂ