articol scris de Nicu Alexandru Savin
Guvernul Marii Britanii a emis un comunicat prin care atrage atenția cluburilor din Premier League că încalcă normele privind distanțarea socială din timpul partidelor. Potrivit rapoartelor, jucătorii și staff-urile tehnice nu respectă întru totul regulile de distanțare socială în timpul pauzelor de hidratare din timpul meciurilor și nici atunci când se celebrează marcarea unui gol.
Din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă, proiectul ”Restart” a permis câte o pauză de hidratare la mijlocul fiecărei reprize a partidelor, dar aceste pauze s-au transformat în adevărate sesiuni de ”coaching”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
The Telegraph a anunțat că toate cluburile din Premier League au fost contactate individual în această săptămână printr-o scrisoare în care li s-a amintit să încurajeze jucătorii să minimizeze contactul inutil din timpul meciurilor.

Arbitrii somați să ia măsuri dacă se încalcă regulile

Prin acest raport se dorește stimularea responsabilității jucătorilor și antrenorilor de a menține standardele convenite în proiectul ”Restart”. Premier League a fost, de asemenea, obligată "să se pună de acord cu măsurile și protocoalele de distanțare socială pentru personalul, funcționarii și jucătorii de pe bancă sau de pe terenul de joc, incluzând: conduita personală în timpul disputelor dintre jucători sau între jucători și arbitri ori în momentele sărbătoririi golurilor”.
https://i.eurosport.com/2020/07/06/2846125.jpg
Raportul adaugă faptul că arbitrilor și celorlalți oficiali li s-a spus să facă eforturi pentru a avertiza antrenorii, dacă aceștia încearcă să vorbească cu elevii lor în timpul momentelor de întrerupere ale jocului.
În prezent, jucătorii din primele două ligi engleze sunt testați de 2 ori pe săptămână pentru coronavirus, iar până acum s-au efectuat peste 3000 de asemenea teste, toate având rezultat negativ.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52